HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Lastige horde in Haarlem voor Vrouwen 1

Weer een finale voor Rijnvogels

Na één nederlaag en drie remises was het afgelopen zaterdag in de derby tegen RCL eindelijk weer eens feest. Er werd op de eigen Kooltuin met 1-0 gewoon door een fantastische goal van Romy Scherpenzeel. Een vrije trap van veertig meter vloog in de kruising. Een broodnodige overwinning, want de concurrentie is gevaarlijk dichtbij gekomen. Met nog twee wedstrijden te gaan is het verschil tussen Rijnvogels en Berkel slechts twee punten.
 


De ploeg van Wim Bouckaert kan zich dus geen misstappen veroorloven. Aan de andere kant kan een overwinning en puntverlies van Berkel al het kampioenschap opleveren. De focus ligt echter op de eigen wedstrijd. Een zware clash in Haarlem tegen DSS. Op sportpark Pim Mulier wordt de huid altijd duur verkocht door de rood-groenen, die met een periodetitel op zak toeleven naar de nacompetitie voor promotie naar de topklasse. Om alles in eigen hand te houden moet Rijnvogels minimaal met een punt weer vertrekken uit Haarlem. Het verleden laat zien dat de ploegen altijd zeer aan elkaar gewaagd zijn. 


De heenwedstrijd op de eigen Kooltuin werd een overwinning voor Rijnvogels. Er werd een 1-0 overwinning geboekt en dat gebeurde door een goal van Romy Scherpenzeel. Voor rust een goede kans nog voor DSS, maar na de thee gooide Rijnvogels het duel op slot en bleven de drie punten in Katwijk. Met diezelfde vechtlust en een goed tactisch plan moet het gaan lukken aanstaande zaterdag. De aftrap in Haarlem is om 14.45 uur, laten we gaan voor het mooiste scenario. 

09/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media