HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Laatste thuiswedstrijd van het seizoen met Joery Klok als gastspeler!

Mooi affiche voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen
De laatste loodjes van dit seizoen staan op de rol nu de meivakantie voorbij is. Bezoek uit Groningen aanstaande zaterdag waar het Hemelvaartsweekend veel beslissingen teweeg kan gaan brengen. Op Sportpark De Kooltuin in Katwijk staat in eerste instantie de strijd om de vierde plaats op het programma. In het hoge noorden ging Rijnvogels voor de kerstvakantie pijnlijk onderuit in een wedstrijd die helemaal niet verloren had hoeven worden. Oranje Nassau benutte de kansen wel en deze werden iets te makkelijk weggegeven. Dat moet beter aanstaande zaterdag, want er zit weinig tot geen kwaliteitsverschil tussen beide teams. Rijnvogels heeft dus flink wat goed te maken en bij een fijne driepunter kan het op de laatste speeldag nog heel spannend worden. Wellicht is de derde plaats dan nog haalbaar. Dat is voor latere zorg, eerst zaterdag een dijk van een wedstrijd op de mat leggen en de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op een mooie manier afsluiten. Vorig seizoen ging het slot van het seizoen als een nachtkaars uit en het is Rijnvogels er alles aan gelegen om dat nu anders te doen. Gaat Rijnvogels de aanval op de vierde plaats tegen de makkelijk scorende Groningers afslaan en zit er nog meer in? Zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur worden de kaarten geschut, zorg dat je dit niet mist.

Joery Klok is de ster van de middag als gastspeler!
Het G-voetbal is bij FC Rijnvogels een begrip en al decennia lang aanwezig binnen onze voetbalfamilie. Joery Klok is daarbij niet weg te doen, zolang voetbalt hij al bij Rijnvogels. De dynamische middenvelder is een echte clubtopper en De Kooltuin is zijn tweede thuis. Het is dan ook extra leuk dat Joery in de laatste wedstrijd van het seizoen in het zonnetje gezet gaat worden. Meer dan verdiend en het beloofd weer een onvergetelijke middag te gaan worden. Naast FC Rijnvogels heeft Joery een zwak voor Feyenoord en heeft hij nog veel meer hobby’s. Wandelen, fietsen en winkelen behoren tot zijn favoriete bezigheden in de vrije uurtjes van zijn drukke bestaan. Joery is een harde werker en is in het dagelijks leven hovenier. Menig Rijnvogel lid komt Joery tegen in Katwijk en kan dan altijd op een hartelijke groet rekenen. Joery’s lievelingskostje is hollandse kost, het liefst bloemkool of broccoli. Het liefst met muziek van Coldplay, maar bij kroegenmuziek of een carnavalskraker gaat de volumeknop ook op maximaal. We wensen Joery een onvergetelijke middag toe bij zijn cluppie en hopen dat ook hij als geheime wapen onze meiden naar de overwinning helpt.

Speelster van de wedstrijd door Kralt Bloemenhandel en WimperXL! 
Door de commissie van wijze mannen en vrouwen wordt tegen het einde van de wedstrijd altijd de speelster van de wedstrijd uitgeroepen. Zij wordt na de wedstrijd in het sponsorhome altijd in het zonnetje gezet met een goodiebag van WimperXL en een mooie bos bloemen van Kralt Bloemenhandel BV en mag ze op de foto met de gastspeler. Wij zijn onze sponsoren van de speelster van de wedstrijd zeer erkentelijk en willen hen ook via deze weg van harte bedanken voor hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels!

Neem snel een kijkje op:
http://www.kraltbloemenhandel.nl
http://www.wimperxl.nl

09/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media