HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | Laatste etappe voor FC Rijnvogels

Na een uitermate wisselvallig seizoen voor de Vogels met ups en downs wordt het seizoen aanstaande zaterdag op de Kooltuin afgesloten tegen het Beverwijkse DEM. Stabiliteit was de ontbrekende factor in de afgelopen voetbaljaargang waarin de ploeg vrijwel nooit in dezelfde samenstelling kon spelen door blessures en schorsingen.

Van toppers werden punten gesnoept en tegen laagvliegers veel gemorst met als logisch gevolg dat een plek in de middenmoot het saldo is. Welke dat wordt maakt niet meer uit ook niet voor de komende tegenstander. Zij speelden zich veilig door IJsselmeervogels met 2-0 pootje te haken daar waar de Katwijkers het afgelopen zaterdag uit bij DOVO het af lieten weten. De thuisclub kan bij winst boven DEM eindigen (nu 1 punt voorsprong op de komende opponent) en tevens revanche nemen op de eerder dit seizoen geleden 4-2 nederlaag.

Het wordt de afscheidswedstrijd voor een aantal spelers waarvan verwacht mag worden dat zij bij hun afscheid nog eenmaal hun beste beentje voor willen zetten om er een leuke voetbalmiddag van te maken. De wedstrijd begint anders dan gewoonlijk om 15.30 uur.

22/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media