HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| Hervatting topklasse nabij voor Vrouwen 1

Tienvoudig landskampioen op bezoek 
De laatste competitiewedstrijd voor Rijnvogels op het hoogste amateurniveau van Nederland dateert van zaterdag 7 december van het vorige kalenderjaar. 2019 werd toen afgesloten met een puntendeling tegen concurrent SC Woezik. Daarna werden de feestdagen gevierd, ging Stedoco uit de competitie en werd het treffen tegen Be Quick ‘28 uitgesteld. Met daarna twee vrije weekenden op rij kan er nu eindelijk hervat worden. En dan gelijk een prachtig affiche, koploper Saestum komt naar De Kooltuin.
De Katwijkse promovendus snakt naar de hervatting van de competitie. Eindelijk weer voor de knikkers spelen, laten zien dat de ploeg te laag staat voor de kwaliteit die rondloopt op De Kooltuin. Het zijn zo maar wat redenen die de tweede seizoenshelft tot een succes moeten gaan maken. Eerst boven de rode streep komen door SSS en Woezik af te schudden, daarna alleen nog maar naar boven kijken. Een mooi maar zwaar streven. Koploper Saestum wil de landstitel terug naar Zeist halen en zal na het verlies in de vorige speelronde tegen naaste concurrent FC Eindhoven het goede gevoel weer terug willen vinden. Het verschil tussen Saestum en Eindhoven is nu slechts drie punten.
In de heenwedstrijd verloor Rijnvogels, ondanks het harde werken met 4-0. De tegenstander werd gezien als de beste opponent die het tot dan toe had gehad. Ondanks dat wist een op dat moment gemankeerd Rijnvogels goed weerstand te bieden tegen het rood-witte hogesnelheidsvoetbal wat op de mat werd gelegd. Helaas wel met een bittere nasmaak, want vleugelverdediger Drita Celaj scheurde die middag haar kruisband en dat wierp een donkere schaduw over de wedstrijd. Op naar betere tijden in 2020, het echte werk gaat nu weer van start.
Er wordt op De Kooltuin om 17.00 uur afgetrapt.

28/02/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media