HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FCR VR1 – WVC VR1

Het is erop of eronder voor Vrouwen 1 aanstaande zaterdag. Het kan nog alle kanten op in deze poule van de landelijke KNVB Beker. Ter Leede lijkt veilig met zes punten en een uitmuntend doelsaldo. Rijnvogels, WVC en RCL kunnen in theorie nog alle drie met het tweede ticket voor de volgende ronde aan de haal gaan.

Voor Rijnvogels is de opdracht simpel: winnen. Een simpele opdracht, maar een lastige klus. Na de winstpartij tegen hoofdklasser RCL en verlies tegen topklasser Ter Leede staat er nu dus veel op het spel tegen zondag 1e klasser WVC. De ploeg uit Roelofarendsveen heeft na twee wedstrijden nul punten met twee voor en zestien tegen. Het verloor met 11-0 van Ter Leede en tegen RCL werd het een 5-2 verlies. Dat betekent dus dat Ter Leede de koploper is, RCL tweede staat, Rijnvogels bezet op doelsaldo de derde plaats en WVC sluit de rij.

Rijnvogels moet RCL dus passeren op de ranglijst om een ronde verder te gaan in dit toernooi en niet af te dalen naar de districtsbeker. De mogelijkheid bestaat. Rijnvogels moet winnen van WVC en dat is waar de ploeg zich op focust. Want doorgaan in de beker is leuk, maar er moet nog steeds geinvesteerd worden in het spelsysteem met het oog op de competitie. Ter Leede en RCL ontmoeten elkaar op De Roode Molen in Sassenheim. We gaan het zaterdag allemaal zien en we hopen natuurlijk op een goede afloop voor ons vlaggenschip.

Zaterdag 27 augustus 2016
17.00 uur: FC Rijnvogels VR1 – WVC VR1
Sportpark De Kooltuin

6ec0f912-zat27aug eindstand beker

26/08/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media