HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FCR VR1 – Ter Leede VR2

Er is geen betere wedstrijd om de ban te breken voor Rijnvogels Vrouwen 1 in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. De derby tegen Ter Leede staat op het programma en de belangen zijn groot. Beide ploegen staan na twee wedstrijden nog met lege handen en daar willen ze natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De ploeg van Wim Bouckaert zal extra kracht putten uit het feit dat de derby altijd speciale gevoelens met zich meebrengt. Bij Rijnvogels lopen er immers veel meiden rond die een verleden hebben bij de roodgele formatie uit Sassenheim. Een mooi weerzien, met hopelijk een overwinning voor de Kooltuinbewoners.

Rijnvogels debuteert dit seizoen in de hoofdklasse en heeft in de eerste twee wedstrijden wat leergeld moeten betalen. De opening tegen RVVH was een lastige, maar vorige week in en tegen IJzendijke had de eerste overwinning van het seizoen moeten worden. Kansen te over, maar de bal wilde maar niet in het netje ploffen. De eerste echte kans van de tegenstander was direct raak, dat zijn de wetten van de hoofdklasse.

Onze buren uit Sassenheim zijn het seizoen niet naar wens gestart. De opening van het seizoen werd met 3-0 verloren van Jong Heerenveen en afgelopen zaterdag wist Stedoco op wilskracht de drie punten mee te nemen naar Hoornaar. Dit zijn twee pittige ploegen om mee te beginnen. Ter Leede zal deze wedstrijd logischerwijs ook aangrijpen om de ommekeer gestalte te gaan geven. Een zeer interessante wedstrijd dus op De Kooltuin. Om 17.00 uur, na FC Rijnvogels – Rijsoord bij de heren, trappen we de derby en zullen beide ploegen voor vuurwerk gaan zorgen. De teams troffen elkaar in het nabije verleden niet al te vaak in competitie verband. Vorig seizoen wel in de nacompetitie en toen was Ter Leede de sterkste. Rijnvogels is dus op zoek naar eerherstel!

Zaterdag 7 oktober 2017 
17.00 uur: FC Rijnvogels VR1 – Ter Leede VR2
Sportpark De Kooltuin 

 

06/10/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media