HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FCR VR1 – Saestum VR2

Het spel is op de wagen in de poule van Vrouwen 1. Na de mooie overwinning van vorige week tegen topklasser RCL moet nu de volgende klap uitgedeeld worden. Saestum II komt op bezoekt en de Zeister dames zijn vorig seizoen gepromoveerd naar de 1e klasse. Voor Rijnvogels een oude bekende, want twee seizoenen geleden troffen de teams elkaar in de competitie.

Saestum won vorige week in een spannende en open wedstrijd van SC ’t Gooi, het tweede team in de beker poule wat gepromoveerd is naar de 1e klasse. Het werd 3-2, waar beide teams recht hadden op de overwinning. Goed voor de kijkcijfers dus, waar de neutrale toeschouwer zeker een mooie middag aan over hield.

Dat gold ook voor de wedstrijd van Rijnvogels van afgelopen zaterdag. De wedstrijd tegen RCL kantelde heel langzaam in het voordeel van de Kooltuinbewoners en een 2-0 overwinning was dan ook verdiend te noemen. Echter zijn de kaarten nu anders geschut. Rijnvogels is de favoriet en Saestum zal zich willen optrekken aan de tegenstander. Er zal dus voetballend meer worden gevraagd van onze meiden, maar dat gaat goed komen. Het niveau op de trainingen gaat steeds verder omhoog en het tempo is moordend, de vonken vliegen er vanaf. Dat is wat RCL afgelopen zaterdag aan den lijven ondervond.

Bij winst staat Rijnvogels met anderhalf been in de volgende ronde. Wel heeft het dan de hulp nodig van RCL tegen SC ’t Gooi, bij winst van de Leiderdorpse is Rijnvogels door en wordt er volgende week gespeeld voor de eerste plaats. Eerst winnen, want er wordt een lastige wedstrijd verwacht. Daarnaast is het de eerste officiële wedstrijd op De Kooltuin en is het ook nog eens super saturday wat altijd net even wat meer publiek trekt. En de toeschouwers willen vermaakt worden en dat moet gaan gebeuren.

De voorbereiding was uitstekend deze week en nu is het aan de meiden. Morgen om 12.00 uur wordt het zeker de moeite waard om langs de lijn te staan!

Zaterdag 9 september
12.00 uur: FCR VR1 – Saestum VR2
Sportpark De Kooltuin

08/08/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media