HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FCR VR1 – Reiger Boys VR1

Gaat Rijnvogels 2018 afsluiten als winterkampioen?

De allerlaatste speelronde van dit kalenderjaar staat alweer voor de deur. Een blik op 2018 laat zien dat Rijnvogels het uitstekend heeft gedaan. In het voorjaar werd na een moeilijk begin handhaving in de hoofdklasse veilig gesteld met een keurige zesde plaats. Na een drukke zomer, waarin veel nieuwe spelers de gang naar De Kooltuin maakten, is er een schepje bovenop gedaan. Rijnvogels startte de competitie uitstekend en staat bovenaan de ranglijst. De kers moet vanmiddag op de taart worden gezet tegen Reiger Boys, de huidige nummer negen van de hoofdklasse.

Het zijn altijd interessante wedstrijden tussen FCR en de gasten uit Heerhugowaard. Zowel twee seizoenen geleden in de 1e klasse als vorig jaar in de hoofdklasse wist Rijnvogels telkens na een heerlijk voetbalgevecht met een klein verschil de overwinning naar zich toe te trekken.  Het zijn vaak qua voetbal geen mooie wedstrijden, maar de strijd en passie vergoed alles.

De zwart-gelen presteren dit seizoen tot nu toe wisselvallig. De punten worden vooral behaald tegen de directe concurrenten en op vijandelijke grond wist het alleen bij Klarenbeek punten aan het totaal bij te schrijven. Met elf punten uit tien wedstrijden staat het op dit moment op de gevreesde negende plaats, wat aan het eind seizoen het seizoen
nacompetitie voor lijfsbehoud zal opleveren.

Rijnvogels zal zich na de uitglijder tegen Berkel willen revancheren voor het onnodige verlies en nog eenmaal alles uit de kast halen voor een  uitstekend resultaat. Bij winst is het namelijk winterkampioen, wie had dat aan het begin van het seizoen durven dromen.

Sponsor van de wedstrijd: Jaap Meijvogel

 

Tess van Duijvenbode is de pupil van de week tegen Reiger Boys

 

 

29/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media