HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FCR VR1 – Ter Leede VR1

Na de spectaculaire zege van FC Rijnvogels tegen hoofdklasser RCL staat woensdagavond alweer de volgende megaklus op het programma. Topklasser Ter Leede, de grootmacht in de top van het vrouwenvoetbal, komt naar De Kooltuin als koploper uit deze bekerpoule. De geel-rode Sassenheimse formatie wist afgelopen zaterdag van WVC, de vierde ploeg uit deze poule, met maar liefst 11-0 te winnen.

Voor trainer Wim Bouckaert is het een speciale wedstrijd. Vorig seizoen stond hij immers tijdens de tweede seizoenshelft nog voor de groep bij Ter Leede. Uit geslagen positie wist hij het elftal bijna nog naar de titel in de topklasse te leiden, maar helaas bleek dat net een brug te ver. Nu dus in de andere dug-out, waar de start veel belovend is. De eerste twee oefenwedstrijden werden hele mooie dingen geconstateerd en afgelopen zaterdag werd de landelijke beker geopend met een verassende 0-1 overwinning op RCL.

De landelijke beker lijkt voor Rijnvogels dus net zo’n groot avontuur te worden als vorig seizoen. Toen werd de tegenstander van aanstaande woensdag in eigen huis op 0-0 gehouden. Destijds een mega stunt en dat gaf goed moraal voor de start van de competitie. Toen kwamen de Katwijkers net te kort voor de volgende. Nu zijn er nog minimaal drie punten uit de komende twee wedstrijden nodig om de volgende ronde te behalen. Aanstaande woensdag gaat Rijnvogels alles uit de kast halen om wederom een goed resultaat te halen. Dit team heeft een geweldige wedstrijdmentaliteit en gaat voor elkaar door het vuur. Dat vuurtje dient woensdag weer aangewakkerd te worden en dan gaan we zien waar het schip strandt.

Woensdag 24 augustus 2016
20.00 uur: FC Rijnvogels VR1 – Ter Leede VR1
Sportpark De Kooltuin

21/08/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media