HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels weer een ver zondagsuitje

Ze zijn er niet blij mee, de Katwijkers. Ook de trouwe supporters niet en die zullen niet in grote getale aanwezig zijn. Na de samenvoeging van de geografische zet van de KNVB door zaterdag-en zondagsclubs opnieuw in te delen is het lot aan de Katwijkse Vogels beschoren om op de onwennige zondag naar HSC ´21 in Haaksbergen een lange reis te gaan maken. Eerder bleek op zondag dat uit tegen Kampong de wedstrijdwekker en ritme daar niet op zijn ingesteld. Je leeft op vrijdagavond naar de zaterdag toe en noodgedwongen omschakelen blijkt een moeilijk proces.

Voor HSC ’21 zal het echter een vertrouwd gevoel geven om het eigen sportpark Groot Scholtenhagen op zondagmiddag de knikker aan het rollen te brengen. Het wordt sowieso een eerste kennismaking tussen de beide clubs. Hoe aangenaam deze zal worden zal na afloop op veler gezichten af te lezen zijn. De thuisclub verloor afgelopen weekend met 4-2 bij RKAV Volendam daar waar de Katwijkers een mooie en misschien wel verrassende overwinning op IJsselmeervogels in de boeken liet bijschrijven.

Momenteel hebben de Katwijkers twee punten meer dan de thuisclub maar het kan na komende zondag allemaal weer anders liggen op de competitieladder. Een vervelend zekerheidje is echter dat de verdediger in topvorm, Kasper Michel na de blessure van afgelopen zaterdag niet beschikbaar zal zijn.

22/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media