HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels wacht zware uitwedstrijd

Zal een weekje geen competitieverplichting de Vogels goed hebben gedaan? Even op de plaats rust na een slechte serie waarin niet meer werd gewonnen en nauwelijks werd gescoord. Het is even wennen op De Kooltuin waarin de afgelopen seizoenen de glimlach overheerste. Nu zal het team van trainer Dogan Corneille ballen moeten tonen om uit de gevarenzone weg te geraken. Maar de eerst komende opdracht is direct al loodzwaar.

Op bezoek bij Harkemase Boys dat verrassend samen met IJsselmeervogels de koppositie deelt. De Friese roodwitten verloren slechts een keer en dat was uitgerekend de laatste wedstrijd op De Westmaat tegen IJsselmeervogels. De Friezen zullen op eigen bodem deze nederlaag willen doen vergeten en de Katwijkers kunnen op een warme ontvangst rekenen. Vorig seizen was de balans in evenwicht. In een doelpuntrijk duel won FCR thuis in de slotfase met 4-3 en in Harkema verloren de Katwijkers in blessuretijd met 3-2 door een ongelukkige penalty. Op de ranglijst liggen de verhoudingen nu geheel anders hetgeen echter niet wil zeggen dat de Vogels op voorhand kansloos zijn.

Vergeten de afgelopen periode en vol en met overtuiging aan de bak. Waarom zou het niet kunnen? Elke wedstrijd staat op zich en verrassingen doen zich maar al te vaak voor. Gaan de Katwijkers hier voor zorgen?

24/10/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media