HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels op bezoek bij VVSB

Velen zullen zich de bekerkraker van enkele weken geleden nog op het netvlies hebben staan. De Vogels vergaten toen de beslissende strafschop te verzilveren waardoor het in het KNVB bekertoernooi tegen de erkende cupfighter nodeloos sneuvelde. Aanstaande zaterdag staan er op sportpark De Boekhorst weer andere belangen op het spel. Punten verzamelen in de reguliere competitie.

Punten die de Noordwijkerhouters graag in eigen huis willen houden want tot op heden verzamelde ‘de Bavo’ er slechts een. Ondermaats voor een team dat door insiders geacht werd in de hoogste regionen mee te draaien. De mannen van trainer Dogan Corneille kunnen dus op een warme ontvangst rekenen tegen de ploeg die zich voor het thuispubliek wil rehabiliteren.

Gebleken is dus dat de beide teams aan elkaar zijn gewaagd. VVSB kreeg vorige week billenkoekbij IJsselmeervogels en de FCR haalde met de hakken over de Katwijkse sloot de driepunter tegen Staphorst binnen. Kortom, het gaat er op De Boekhorst vast en zeker een leuke pot worden. Een herhaling van enkele weken geleden is het toegangsbewijs zeker waard.

06/09/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media