HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels op bezoek bij Hoogeveen

Aanstaande zaterdag staat er weer een verre uitbeurt voor de Vogels in de agenda. Op naar Hoogeveen om op sportpark Bentickspark de sportieve degens te kruisen met de club die vernoemd is naar de stad en promoveerde naar de Derde Divisie. Daarin heeft het team het niet makkelijk en bevindt zich in de gevarenzone die PD wordt genoemd. Afgelopen zaterdag werden de blauw-witten op de Westmaat door titelkandidaat IJsselmeervogels met 7-1 van de mat geveegd en zo’n optater komt hard aan.

De vraag rijst dus in hoeverre deze dreun zal nawerken. Voor de Katwijkse Vogels is de verwachting dat de thuisclub zich zal willen revancheren op eigen bodem dus kan de ploeg van ‘tussenpaus’ Stefan Roodakkers op een warme ontvangst rekenen. Maar ook de FCR heeft nog wat goed te maken want op De Kooltuin werd met 1-0 van Hoogeveen verloren. Anderzijds mag ook worden verwacht dat de roodzwarten na de mooie 5-2 zege op Kampong weer het nodige vertrouwen hebben getankt nadat het team drie keer op rij aan de verkeerde kant van de score stond.

De wedstrijd begint om 18.00 uur dat voor de Vogels ook weer een wereldvreemd tijdstip is. Nu dus gelukkig niet op zondag waar geen heil op rustte maar nu op een laat zaterdagtijdstip aan de bak. Als de koppies goed staan mag dit geen belemmering zijn om alles uit de kast te halen om weer eens een driepunter op rij te scoren.

20/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media