HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels op bezoek bij Genemuiden

Na het toch wel ietwat teleurstellende gelijkspel tegen RKAV Volendam moeten de Vogels het nu opnemen tegen Genemuiden. Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis van de beide teams dat zij elkaar aanstaande zaterdag op sportpark De Wetering zullen ontmoeten.

De gastheren zijn tot op heden nog ongeslagen en vergaarden een punt meer dan de Katwijkse opponent, namelijk 11. Als de mannen van trainer Dogan Corneille een doelpunt meer hadden gemaakt tegen de Volendammers hadden zij op de tweede plek gestaan. Nu op de zevende stek in een kopgroep waarin het dringen is geblazen. Genemuiden speelde afgelopen zaterdag ook gelijk tegen IJsselmeervogels, de ploeg die graag weer het verloren terrein weer terug wil winnen na de degradatie uit de Tweede Divisie.

Kortom, na vijf wedstrijden tekent er zich een kopgroep af waarin de mannen van de Kooltuin ook in willen blijven meedraaien. Dan zal er in de uitbeurt in en tegen Genemuiden de borst nat moeten worden gemaakt en de mouwen opgestroopt. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

20/09/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media