HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels ontvangt Sparta Nijkerk

Aanstaande zaterdag is FC Rijnvogels de gastheer van Sparta Nijkerk. De hamvraag is of de Katwijkers zich kunnen rehabiliteren na het slechte optreden van afgelopen zaterdag toen zij bij hekkensluiter ODIN ’59 met 2-1 onderuit gingen. De vierde nederlaag op rij betekent een matige klassering in het rechterrijtje. Het wordt zo langzamerhand de hoogste tijd dat de wind weer eens uit de goede hoek gaat waaien en de spelers beseffen dat de neerwaartse spiraal omgebogen dient te worden.

Terug naar de tijden waarin het wel goed ging. Van meet af aan vol vertrouwen de tegenstander onder druk zetten en vanaf minuut 1 uitermate geconcentreerd voetballen. Niet weer een vroege tegentreffer incasseren en daardoor voor de zoveelste keer achter de feiten aanlopen. Nu is runner-up Sparta Nijkerk bepaald niet de ideale tegenstander want de Nijkerkers wonnen afgelopen zaterdag met 2-0 van IJsselmeervogels dat graag weer terug wil naar de Tweede Divisie.

Toch moeten er mogelijkheden liggen terugdenkend aan de heenwedstrijd die min of meer onnodig met 2-1 werd verloren en het krachtsverschil nihil was. Een overwinning zou zeer welkom zijn en de trouwe supporters na veel teleurstellingen weer eens een glimlach op het gezicht doen laten glimmen. Kortom, de mannen moeten aan de bak en tonen dat zij wel in staat zijn om een goede pot op de mat te leggen. De wedstrijd op de Kooltuin begint zoals altijd om 14.30 uur.

17/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media