HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels ontvangt IJsselmeervogels

Vogels tegen Vogels. Een interessant gegeven. De huidige cijfers wijzen uit dat de Vogels uit Bunschoten-Spakenburg het tot op heden beter doen dan de Vogels uit Katwijk. Op zich niet verwonderlijk want de mannen vanuit de boorden van het IJsselmeer willen er alles aan doen om het verloren terrein- degradatie uit de Tweede Divisie- zo snel mogelijk te repareren. Momenteel staan de bezoekers met twee nederlagen aan de broek op de tweede plek achter het verrassende Harkemase Boys.

Afgelopen zaterdag verloren de mannen van De Westmaat uit met 2-1 van HSC ’21 terwijl de equipe van trainer Dogan Corneille een 4-3 zege bij Eemdijk in blessuretijd uit het vuur sleepte. Het vertrouwen in eigen kunnen is terug bij de Kooltuinboys. De huidige spelers waren er zes jaar geleden niet bij toen de wedstrijd FC Rijnvogels-IJsselmeervogels een thriller was. Zes minuten voor tijd scoorde Niels van Veen de 3-2 en de wedstrijd leek in de tas. Edoch. De toen net door IJsselmeervogels aangeworven Barry Powell met twee treffers in blessuretijd de thuisclub de das om deed, was het kommer en kwel op sportpark de Kooltuin. Gaat het aanstaande zaterdag weer een kraker worden? Powell is er niet meer bij. Ook van Veen niet.

De nieuwe lichting zal voor spektakel moeten zorgen. De thuisclub om goed in de middenmoot mee te blijven draaien en de bezoekers op weg naar eerherstel om weer hun plek op een hoger echalon te heroveren. Waar de ploeg ook per traditie thuis hoort. Al met al belooft het een mooi voetbalmiddagje op sportpark de Kooltuin te worden waar de wedstrijd zoals altijd om 14.30 uur begint.

15/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media