HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | FC Rijnvogels ontvangt HSC ‘21

Voor een aantal teams breekt de beslissende fase van het seizoen aan. FC Rijnvogels gastheer van HSC ’21, heeft een aardige marge van acht punten opgebouwd ten opzichte van de gevarenzone. In theorie dus nog niet helemaal veilig maar met nog vier wedstrijden op de kalender zullen de roodzwarten toch wel de benodigde puntjes bij elkaar kunnen voetballen.

Drie keer op eigen bodem al is dat natuurlijk geen garantie voor succes maar wel het thuisvoordeel van het eigen publiek. De eerste tegenstander van de slotreeks is dus de ploeg uit Haaksbergen waarmee de Vogels nog een plooitje hebben glad te strijken. Het was een van die vervelende zondagwedstrijden die kansloos met 3-0 werd verloren. De bezoekers vergaarden tot op heden een punt meer en staan in de rangschikking op nr. 8, een plaats boven de Katwijkers.

Stuivertje wisselen behoort dus tot de mogelijkheden. Frappant is dat de beide teams kort na elkaar IJsselmeervogels in eigen huis te grazen namen al was de 4-0 van HSC ’21 sprekender dan de 2-1 van FCR. Het kan dus een aardige krachtmeting worden  die zoals altijd om 14.30 uur begint.

01/05/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media