HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FC Rijnvogels – Nootdorp

FC RIJNVOGELS ONTVANGT HEKKENSLUITER NOOTDORP

 

De vogels zijn aanstaande zaterdag de gastheer van Nootdorp, het team dat het tot op heden zo moeilijk heeft en nog geen enkele keer tot winst kwam. Met drie schamele punten is de ploeg van trainer Dick Boereboom de hekkensluiter in de Hoofdklasse A. De thuisclub lijkt op papier dus in het voordeel maar verrassingen zijn in de voetballerij al zo vaak aan de orde geweest en dat maakt het zo leuk en onvoorspelbaar. Voorspellingen doen blijft derhalve een ongewisse zaak. Toch lijken de sterren in dit geval gunstig te staan voor de mannen van trainer Jimmy Simons.

De laatste twee wedstrijden werden nipt met 1-0 gewonnen en daardoor zouden de vogels in principe vrijer uit kunnen voetballen. De kwaliteit van het gebodene van de laatste weken kan echter best wel een impuls gebruiken. Even terug in de tijd: vorig seizoen eindigde de uitwedstrijd na een krankzinnige slotfase in 4-4 en de thuiswedstrijd werd als afsluiting van het seizoen met een zevenklapper (7-1) de boeken ingeschoten.

Zelfs een beetje optimist gelooft nu niet in een dergelijke uitslag en de realist zal bedenken dat een kat in het nauw rare sprongen kan maken. Zaterdag is er duidelijkheid na een hopelijk mooi en sportief duel.

24/10/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media