HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing | FC Rijnvogels gastheer van Hercules

Nu de KNVB voor het nieuwe seizoen weer de zoveelste ingreep in haar bestaan deed om een nieuwe indeling voor zaterdag- en zondagteams te maken ontmoeten de Vogels weer een nieuwe tegenstander. Zondagclub Hercules uit Utrecht komt aanstaande zaterdag naar sportpark De Kooltuin. Zonder een enkel onderling verleden beginnen de beide teams blanco aan de wedstrijd.

Beide ploegen ontlopen elkaar tot op heden nauwelijks in dit seizoen. De mannen van trainer Dogan Corneille behaalden een puntje meer dan de Utrechters. Het team uit de Domstad is evenals de Vogels niet zo geweldig productief maar heeft een goede defensie zoals blijkt uit de slechts vier tegengoals. Een flinke opdracht dus voor de voorwaartsen van de Kooltuinboys.

De frontlinie waarin de schutters Maarten Reyneveld en Sieb Rutgers afgelopen weken nog steeds ontbraken en de vraag is of zij komende zaterdag nog enige minuten kunnen maken. Op voorhand lijkt dit nog niet mogelijk dus zullen de andere spitsen het karwei moeten klaren. Niet te vergeten natuurlijk het degelijke werk van de defensie om Hercules van het scoren af te houden. Wordt het stuivertje wisselen op de ranglijst of blijven de Vogels subtopper? De wedstrijd begint om 14.30 uur.

 

27/09/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media