HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing DFS – FC Rijnvogels

De kop is er af en de Rijnvogels kwamen goed uit de startblokken door de eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen FC ’s-Gravenzande met 2-0 winnend af te sluiten. De tegenstander van aanstaande zaterdag liet een 3-1 voorsprong bij Xerxes/DZB uit handen glippen en moest met een puntendeling genoegen nemen.

DFS staat voor Door Fusie Sterk. Voor de Katwijkers een volkomen onbekende tegenstander waar op sportpark ’t Heerenland in Opheusden voor het eerst kennis mee zal worden gemaakt. Het team van trainer Scott Calderwood kwam het vorige seizoen uit in de Hoofdklasse B en eindigde daar op een 8e plek in de middenmoot. Wel won het team de Districtsbeker Oost. Het is moeilijk de kracht van de opponent in te schatten omdat er pas 1 wedstrijd achter de rug is.

De overwinning van FC Rijnvogels is natuurlijk goed voor het zelfvertrouwen. De verspeelde kans op de zege bij Xerxes/DZB zal voor de thuisclub een extra prikkel zijn om het voor eigen publiek beter te doen. De Vogels dus naar de Betuwe om daar hopelijk goed te oogsten en na afloop niet met de gebakken peren zitten.

 

05/08/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media