HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FC Rijnvogels – ASWH

VOORBESCHOUWING FC RIJNVOGELS-ASWH

Aanstaande zaterdag de laatste van het viertal wedstrijden dat de Rijnvogels nog rest om rechtstreekse degradatie te vermijden. Na de zege van Jong Almere City bij Capelle is de situatie die toch al penibel was, er bepaald niet rooskleuriger op geworden. Doch de moed mag zeker nog niet worden op gegeven om tenminste nog een P/D plek af te dwingen. De zege op SteDoCo moet de Kooltuinburger in ieder geval weer hoop hebben gegeven. ASWH is de komende opponent.

De heenwedstrijd op sportpark Schildman was een van de beste in de periode dat de Vogels nog lekker liepen te ballen en werd met 4-0 gewonnen. Het lijkt alweer een tijd geleden. Het team uit Hendrik Ido Ambacht heeft zich in de loop van het seizoen inmiddels wel opgewerkt tot de subtop dus zal het sowieso een zware kluif worden waarin de mannen van trainer Hein van Heek zich zullen vast moeten bijten. De tanden erin en van het begin af aan geconcentreerd en gedisciplineerd spelen zal het motto moeten zijn. Niet voor de zoveelste keer dit seizoen tegen een vroege achterstand aanlopen en weer achter de feiten aandraven moet toch een gegeven zijn waarmee de roodwitten de wei in zullen gaan.

De stormbal is al een tijdje gehesen op het Katwijkse sportpark. Kan de thuisclub de storm die ASWH heet doorstaan en biedt de toekomst nog enig perspectief? Kortom, het wordt wederom een duel van er op of er onder. De steun van de twaalfde man, het trouwe publiek, is in deze onontbeerlijk.

19/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media