HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Voorbeschouwing FC Rijnvogels – Achilles Veen

FC Rijnvogels ontvangt Achilles Veen

 

Het gaat moeizaam met de vogels. Na de openingswedstrijd te hebben gewonnen volgden er twee gelijke spelen en drie nederlagen en bivakkeert het team nu in de gevarenzone. Gezien het spel van afgelopen zaterdag tegen koploper Spijkenisse horen de Kooltuinboys daar niet thuis. Sterker nog de vogels hadden daar zomaar kunnen winnen maar verzuimden grote kansen te benutten. Een dubieuze strafschop in de 90e minuut bezegelde het lot van de roodwitten.

Aanstaande zaterdag komt Achilles Veen op bezoek. Een tegenstander waar slechts drie keer tegen werd gespeeld en evenzovele keren van werd verloren. De statistieken spreken dus niet in het voordeel van de gastheren. De Noord-Brabanders werden vooraf door insiders ingeschat als ploeg die in de top mee zou moeten draaien maar tot op heden behaalden zij zes punten, één meer dan de mannen van trainer Jimmy Simons.

Het lijkt misschien een beladen term maar het is toch een soort sleutelduel. Winst betekent aansluiting bij de onderkant van de middenmoot doch verlies drukt het team in de voorlopige zorgen ook al is de weg nog lang. Alles wijst er op dat het een spannende pot gaat worden die zoals altijd om 14.30 uur begint.

10/10/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media