HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Eindelijk weer Topklasse voetbal voor Vrouwen 1

De Topklasse wordt van de ketting gehaald met een thuiswedstrijd tegen SSS

Waar het land eind november voor twee maanden op slot ging en het voetbal een halt werd toegeroepen gaat aanstaande zaterdag de Topklasse eindelijk weer beginnen. Rijnvogels en SSS mogen het spits afbijten op sportpark De Kooltuin, waar op zaterdag 6 november van het vorige jaar voor het laatst competitievoetbal werd gespeeld met een 7-0 overwinning tegen SC Woezik. Februari benut de KNVB om het aantal wedstrijden weer gelijk te trekken en in maart gaat de tweede helft van het programma van start. Het worden drukke weken met geweldige uitdagingen voor de boeg, met een team wat komend half jaar vooral veel aan zichzelf te bewijzen heeft. Hoe ver kan en wil het gaan om de druk op de kopgroep te houden en om te zetten in een teamprestatie van formaat?

Voetbalvereniging Sport Staalt Spieren uit de gemeente Hoeksche Waard is geen onbekende voor FC Rijnvogels. In de recente geschiedenis troffen de ploegen elkaar eenmaal in competitieverband en dat leverde in het debuutjaar van de Topklasse een fikse nederlaag op voor de Katwijkbinse formatie. Een geweldige off-day wat best een katalysator voor de komende wedstrijd mag zijn. Verder troffen de teams elkaar vaak in oefenverband en dat was stuivertje wisselen. Dit seizoen staan de bezoekers voorlopig op een 11e plaats met drie punten uit zes wedstrijden, begin oktober won het met het kleinst mogelijke verschil van rode lantaarndrager SC Woezik.

De thuisploeg zal vol voor de overwinning gaan en er het maximale uit willen halen. Spelplezier, lef en geduld zijn van belang tegen de rood-zwarten die waarschijnlijk de verdedigende stellingen in zullen gaan nemen. De volle buit is dus heilig zaterdagmiddag op De Kooltuin met het vizier om de derde plaats weer terug in te nemen. De trouwe volger zal hopen op een krachtig Rijnvogels wat goed uit de winterbreak is gekomen. En die trouwe volger moet getrakteerd worden, want ze kunnen er eindelijk weer bij zijn. Het team zal haar best doen om het publiek te trakteren op een spectaculaire voetbalmiddag, eentje om naar uit te kijken.

Zaterdag 5 februari 
FC Rijnvogels VR1 – SSS VR1
Aftrap 14.30 uur

Bloei Bloemen trotse sponsor van de wedstrijdbal!
De eerste balsponsor van het jaar 2022 komt ten eer aan Bloei Bloemen. Dit bloemenbedrijf uit Rijnsburg levert top kwaliteit voor elke gelegenheid. Trouwen of rouwen en alles wat daar tussen valt zit in het assortiment. Neem eens een kijkje in de webshop en laat je positief verassen door het prachtige en creatieve aanbod van Bloei Bloemen. Daarnaast biedt het ook bloemen abonnementen aan voor bedrijven. Een groene en fleurige werkomgeving zorgt voor een uitstraling van rust en sfeer, is prestatie verhogend en stress verlagend. Daarbij komt dat planten en bloemen voor meer zuurstof zorgen zodat mensen zich prettiger voelen en en lekkerder werken. Bloei Bloemen kan voor bedrijven de wekelijkse bloemen verzorgen voor iedere gewenste ruimte.

Neem snel een kijkje op de website van dit fantastische bedrijf!
www.bloeibloemen.nl 

PUPIL | Feline Meijvogel eerste pupil van 2022

04/02/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media