HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Eerste thuiswedstrijd voor Vrouwen 1

Pittige tegenstander voor ons vlaggenschip 

Het avontuur in de topklasse is begonnen voor ons vlaggenschip. Een droomdebuut. In Hoornaar bij Stedoco werd een afgetekende 0-3 overwinning geboekt. De ploeg van Wim de Jong was daarmee nog genadig voor de tegenstander. In de tweede speelronde zal er echter uit een heel ander vaatje getapt moeten gaan worden. Grootmacht Wartburgia komt namelijk naar De Kooltuin.
De Amsterdammers begonnen de competitie met een knappe puntendeling tegen landskampioen DTS Ede. De titelhouder begon uitstekend en leidde ver voor rust al met 0-3. Wartburgia gaf niet op en voor rust werd de aansluitingstreffer al gemaakt. De revival was compleet toen in de tweede helft de stand op gelijke hoogte werd gebracht en er een punt werd gepakt tegen DTS: 3-3. Zeer knap en de puntendeling zal met trots worden nabesproken op sportpark Drieburg.
Met twee goals van Lavinia Poku en een mooi slotakkoord van Romy Scherpenzeel wist Rijnvogels de eerste concurrent voor lijfsbehoud een hak te zetten. Het is heerlijk om met drie punten te starten. Het geeft rust in het hoofd en bevestiging dat Rijnvogels een woordje kan meespreken in de topklasse, als iedereen in goeden doen is. Elke wedstrijd zal de ploeg van Wim de Jong tot het uiterste moeten gaan, dan kan er een resultaat neergezet worden.
Tegen de gevestigde orde zal het nog een schepje daar bovenop moeten doen. Het eerste topklasse treffen ooit op De Kooltuin moet het visitekaartje worden voor Rijnvogels. Keihard werken, lef hebben aan de bal en meedogenloos zijn wanneer het moet. Dan komt elke ploeg met schrik naar De Kooltuin. We kijken uit naar onze eerste thuiswedstrijd, dit zijn de wedstrijden die je wilt spelen in de topklasse.
Sponsor wedstrijdbal: Kralt Bloemenhandel BV 
Kralt Bloemenhandel B.V. is een echt familiebedrijf. De derde generatie, Nico en Marco, hebben alweer twaalf  jaar geleden in 2007 het bedrijf overgenomen.
Inkoop van alle soorten bloemen doen zij via FloraHolland Rijnsburg, Naaldwijk, Aalsmeer en direct via de kweker. Als één van weinige in Nederland zijn ze gedreven in kleurbehandeling van de ingekochte bloemen. Denk aan het optrekken, dompelen, spuiten en glitteren van de bloemen.
Hierna worden ze verhandeld via telefonische verkoop, A-trade en de webshop. Kralt verhandelt zijn bloemen aan groothandels, lijnrijders en exporteurs.
Bij Kralt Bloemenhandel kunt u zeker zijn van snelheid en de beste kleurbehandelde vers- en drooghandel.

02/09/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media