HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor Vrouwen 1

De Kooltuin eindelijk weer het decor van de Topklasse 

De kop is eraf voor ons vlaggenschip bij de vrouwen. In Arnhem tegen Eldenia zat het afgelopen zaterdag niet mee, maar in de slotseconde kwam toch de winnende treffer waar Kitty Susan een vrije trap van Romy Scherpenzeel op waarde schatte en binnen kopte. Drie punten in de knip en dat leverde de nodige opluchting op. Het spel was in grote delen van de wedstrijd van bijzonder hoog niveau en naast de overwinning is dat de grootste opsteker van afgelopen weekend.

Vooruitblikkend op zaterdag 2 oktober zal dat ook één van de wapens moeten worden van de Rijnvogelformatie die trainer Samira El Abdellaoui naar de frontlinie gaat sturen. Het is namelijk niet zo lang geleden dat opponent DSS en Rijnvogels elkaar troffen, het lot verbond elkaar in de bekerpoule en dus is er al een ontmoeting geweest tussen beide ploegen. De bezoekers uit Haarlem scoorden al vroeg en de Kooltuinbewoners moesten in de achtvervolging en slaagde gelukkig om langszij te komen. Het voelde echter niet als een gewonnen punt. Op voorhand is de confrontatie van komend weekend dus alleen geslaagd met een overwinning. Beide ploegen zullen ongetwijfeld goed beslagen ten ijs komen. Bij de opening van het seizoen troffen de groenroden in eigen huis aan de Jaap Edenlaan buurvrouw Ter Leede. Het moest een feestwedstrijd worden met de opening van het nieuwe kunstgrasveld, echter stond al snel 0-2 voor de bezoekers en de schade was in het vervolg van de wedstrijd niet meer te repareren.

Een resultaat is voor DSS, de ploeg van trainster Marelle Worm, dus van minstens zo groot belang. Het zal vertrouwen hebben geput uit de confrontatie in de beker. Samengevat gaat het dus een interessante confrontatie worden in Katwijk aan den Rijn, waar de aftrap om 17.00 uur zal plaatsvinden. De trouwe volgers kunnen er op voorhand vanuit gaan dat de thuisclub tot het uiterste zal gaan om de tweede overwinning van het seizoen over de streep te trekken. Zeker nadat het na 11 maanden weer in eigen huis kan laten zien wat voor progressie de ploeg in de tussentijd heeft gemaakt.

Ton Plas schilder & spuittechnieken sponsort de wedstrijdbal 

De familie Van der Plas staat centraal deze zaterdag 2 oktober bij FC Rijnvogels tegen DSS. Ton Plas schilder & spuittechnieken is de trotse balsponsor van de eerste thuiswedstrijd in de Topklasse van dit seizoen. Naast dat Ton een zeer gewaardeerde vrijwilliger is op De Kooltuin timmert hij sinds kort aan de weg als zelfstandig ondernemer. Ton Plas schilder & spuittechnieken is een jonge onderneming die zich richt op schilder- en spuitwerkzaamheden gericht op de bouw en de scheepvaart.

Interesse? Neem snel contact op door te bellen 06-40651661

29/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media