HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Derby Day voor Vrouwen 1

Het is weer derby day op De Kooltuin. Met nog drie speelrondes te gaan, speelt Rijnvogels na een dikke maand eindelijk weer eens een thuiswedstrijd.  En het is er weer eentje om naar uit te kijken.  RCL uit Leiderdorp komt naar De Kooltuin.  Houdt Rijnvogels de 100% score in derby’s dit seizoen? Of weet de ploeg van scheidend trainer Janet Griffioen voor een stunt te zorgen en punten af te snoepen van de koploper?

De bezoekers uit Leiderdorp zijn bezig aan een redelijk goede tweede seizoenshelft en heeft zich inmiddels veilig gespeeld. Het kan realistisch gezien niet meer worden in gehaald door SC Klarenbeek. Met 25 punten uit 19 wedstrijden staat RCL op dit moment op de achtste plaats. Ondanks dat er dus geen druk op staat, zal het wel revanche willen nemen op de pijnlijke nederlaag van vorige week tegen Odysseus ’91. In eigen huis met 1-6 verliezen doet zeer.

Rijnvogels en RCL hebben aardig wat potjes tegen elkaar afgewerkt en de laatste jaren zie je een duidelijke kentering in de resultaten. Omdat RCL altijd een stuk hoger speelde dan Rijnvogels, werden de wedstrijden vooral in de strijd om de KNVB beker gespeeld. In 2015 werd de wedstrijd bijvoorbeeld halverwege gestaakt vanwege hevige regenval  en miste Rijnvogels één goal om de volgende ronde te behalen. De laatste drie edities van de derby werden in het voordeel beslist van ons vlaggenschip.

De laatste editie werd een stugge wedstrijd waarin RCL de bal aan Rijnvogels gunde en  geenszins van plan was om de verdedigende stellingen te verlaten. In de tweede helft brak Rijnvogels de ban en ging het met drie punten naar huis.

Die drie punten moet vanmiddag ook behaald worden. Komt dat zien!

Sponsor wedstrijdbal: Marcel van Duijn
Het sponsoren van de wedstrijdbal is een belangrijke levensader voor de A-selectie van FC Rijnvogels. Marcel van Duijn sponsort uit eigen naam de
wedstrijdbal bij de derby tussen FC Rijnvogels en RCL.

Marcel is sinds jaar en dag een zeer betrokken clubman die het beste voor heeft met FC Rijnvogels. Zo is hij een van de voortrekkers van de businessclub en is hij één van de organisatoren van het buitenlandse trainingskamp bij de heren. Daarnaast is hij ook één van de oprichters en actief bestuurslid van Het Rijnvogels Gevoel. Een geweldig initiatief waar de hele vereniging profijt van heeft. Als laatste is hij ook nog onderdeel van de PR commissie, waar hij kortgezegd het beheer van de website in zijn portefeuille heeft. Een vrijwilliger waar Rijnvogels trots op kan zijn.

We danken Marcel, in het dagelijks leven eigenaar van Equaflor, voor het sponsoren van de wedstrijdbal en hopen hem langs de lijn te zien tijdens de belangrijke derby en na de wedstrijd het glas te heffen op hopelijk de drie punten.

10/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media