HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Bezoek uit Amsterdam voor de Kooltuinvrouwen met Marcel Haasnoot als gastspeler!

Angstgegner werden eerder dit seizoen verslagen 

In de late namiddag om 17.00 uur treedt ons vlaggenschip bij de vrouwen aanstaande zaterdag alweer aan voor haar één na laatste thuiswedstrijd van deze jaargang. Het bezoek komt deze speelronde uit Amsterdam. Het vrouwenvoetbalbolwerk van Wartburgia is al sinds jaar en dag actief in de Topklasse en is altijd een lastige klif voor Rijnvogels. De huidige nummer 9 van de ranglijst heeft de punten hard nodig om definitief lijfsbehoud veilig te stellen in de Topklasse. Dit seizoen werden er 15 punten vergaard en de mooiste resultaten werden vorige maand behaald met een gelijkspel tegen Saestum en een overwinning in Groningen bij Oranje Nassau.

Voor Rijnvogels geldt na het gelijke spel van vorige week, waar er genoeg kansen waren voor de overwinning, een fijne driepunter ervoor kan zorgen dat er een groot voorschot gedaan kan worden op de vierde stek in de competitie. Daarna is het afwachten wat de inhaalduels gaan brengen en of er nog meer in het vat zit. Maar eerst aanstaande zaterdag. De afgelopen seizoenen bleek Wartburgia een ware plaaggeest voor Rijnvogels door steeds in de tweede helft het verschil te maken en er met de buit vandoor te gaan. Eerder dit seizoen werd de ban doorbroken door juist zelf in de tweede helft het verschil te maken. Daphne Troost via de kalkstip en Myrthe Korstanje wisten in de laatste twintig minuten de ban te doorbreken. Dat was een mooie opsteker zo vlak voor de kerstvakantie.

Zaterdag staan er weer mooie belangen op het spel. Als Wartburgia wint, kan het zich opmaken voor een zorgeloze etappe richting de finish. Wanneer Rijnvogels het zoet der overwinning mag proeven, gaat het meedoen om de beste eindklassering van de Rijnvogel historie te benaderen en wellicht nog een kansje op meer…

GASTSPELER | Marcel Haasnoot de uitverkorene thuis tegen Wartburgia

Na de remise van vorige week kan Vrouwen 1 wel weer een overwinning gebruiken en dus mogen alle geheime wapens weer uit de kast getrokken worden. De gastspeler van de G-afdeling is een schot in de roos gebleken dit seizoen en sindsdien werd er slechts tweemaal een nederlaag geslikt dit seizoen. In de één na laatste thuiswedstrijd van het seizoen is het de beurt aan Marcel Haasnoot. Deze topper speelt in de G1 en heeft het in de wedstrijden op de familiedagen onze meiden altijd razend lastig gemaakt met onder andere zijn snelheid. In de G1 speelt hij als spits en is ook inzetbaar als tweede keeper. Een multi talent dus en dat bleef niet onopgemerkt, want af en toe maakt hij ook zijn opwachting in de JO19-1. Sporten in het algemeen is de grote passie van Marcel, daarnaast rijdt hij graag in zijn auto en het liefst met een lekker muziekje op de achtergrond. De voorkeur gaat dan niet perse uit naar een bepaald genre, als het goed klinkt is het prima voor Marcel. Na een lange rit in de auto of na een mooie wedstrijd krijgt Marcel graag zijn lievelingskostje voorgeschoteld en dat is een entrecote, een man met smaak dus! Sport wilt Marcel ook in zijn werk gaan doen, hij denkt er over na om Sport & Bewegen te gaan doen. Een mooi toekomstperspectief dus!

We wensen Marcel een onvergetelijke middag toe, geniet van jouw dag!

BALSPONSOR | Spraakmaker Gerard Bol trotse sponsor van de wedstrijdbal tegen Wartburgia

Bij de thuiswedstrijden van Vrouwen 1 zijn we altijd trots en dankbaar dat we de balsponsor kunnen aankondigen. Gerard Bol – Spraakmaker is ditmaal de gulle initiatiefnemer. Van trouwambtenaar tot uitvaartspreker, Gerard Bol is de juiste persoon daarvoor. Het is voor hem dierbaar en dankbaar om op spraakmakende wijze op de uiterste levensmomenten al sprekende en schrijvende een rol te mogen spelen. Dit doet Gerard al sinds 2012 op een wijze die zeer gewaardeerd wordt door zijn opdrachtgevers. Met ‘Gerard Bol Spraakmaker’ is Gerard op nog veel meer terreinen actief. Zo is hij bijvoorbeeld ook één van onze stadionspeakers bij de thuiswedstrijden van zowel Heren 1 als Vrouwen 1. Dit doet hij op zijn eigen bedreven wijze waarbij het spelen met woorden en humor de boventoon voeren. Het presenteren is immers ook een tak van sport. Als een rode draad lopen de sleutelwoorden: betrokkenheid, creatief en beeldend taalgebruik, interactief, groot empathisch vermogen, improviseren, humor en nog veel meer door zijn werkzaamheden.

Gerard Bol is onder andere actief als trouwambtenaar en ceremoniemeester, uitvaartspreker, tekstschrijver, stemacteur, dagvoorzitter en als presentator. Wij danken hem voor steun voor de vrouwenafdeling als vrijwilliger maar in het bijzonder rond deze wedstrijd als trotse balsponsor bij FC Rijnvogels – Wartburgia!

Neem snel een kijkje op zijn website:
http://gerardbol.nl

12/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media