HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Belangrijke krachtmeting voor Vrouwen 1

Kan Rijnvogels in Klaaswaal plaatsnemen in de middenmoot? 

 

Aanstaande zaterdag treffen twee clubs elkaar die in redelijk hetzelfde recordtempo de trappen richting de top van het amateurvoetbal hebben beklommen. SSS uit Klaaswaal heeft zich rap vanuit de 3e klasse opgewerkt en het verhaal van Rijnvogels is inmiddels wel bekend. Voor het eerst treffen de ploegen elkaar in competitieverband.

 

Waar Rijnvogels na vier wedstrijden al vijf puntjes bij elkaar heeft gesprokkeld, wacht SSS nog op het eerste succesje. De rood-zwarten hebben een zwaar programma achter de rug met sterke tegenstanders, al is elke ploeg in deze competitie er eentje om rekening mee te houden. Een wedstrijdje op de automatische piloot zit er niet bij.

 

In de buurt van Hoeksche Waard gaat dus eigenlijk al een heel belangrijke krachtmeting plaatsvinden. Pakt SSS de punten, dan is het helemaal terug in de competitie. En wanneer Rijnvogels het zoet der overwinningen weer proeft, nestelt het zich stevig in de middenmoot en gaat het redelijk zorgeloos de zware november maand in. De aftrap in Klaaswaal is om 14.30 uur.

 

 

 

 

21/10/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media