HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Het gaat eindelijk beginnen voor Vrouwen 1

Start van een nieuw avontuur begint in Arnhem 

De tijd van voorbereiden zit erop het echte werk gaat nu starten. We hebben hier naar uitgekeken. Na een succesvolle periode van oefenwedstrijden met daaropvolgend een 1e plaats in de bekerpoule gaat nu de Topklasse starten. Daar is al het harde werk voor gedaan en FC Rijnvogels is klaar voor die uitdaging. De reis gaat naar Sportpark Elden, waar het vlaggenschip van Eldenia aanstaande zaterdag om 13.00 uur de aftrap zal gaan verschijnen.

De 0-6 overwinning van afgelopen zaterdag tegen het tweede van Wartburgia was een goede kers op de taart voor de Kooltuinbewoners. Het ticket voor de volgende ronde van de KNVB werd verzilverd en de knock-outfase is het volgende podium waarop gespeeld gaat worden. Voor de zwart-witte opponent van aanstaande zaterdag geldt hetzelfde. In de bekercampagne werd fluitend de volgende ronde behaald waar een dikke 6-2 overwinning tegen competitiegenoot SC Woezik het meest in het oog springt. Het verleden wijst uit dat beide teams elkaar niks ontlopen als het gaat om onderling resultaat. In het seizoen 2019/2020, het jaar waarin beide teams al promovendus in de Topklasse acteerde, werd tweemaal met 1-1 gelijkgespeeld en even vaak was het een vechtwedstrijd waarbij er om elke meter geknokt moest worden. In het corona seizoen van vorig jaar troffen beide ploegen elkaar niet. In de vier wedstrijden die werden gespeeld verzamelde Rijnvogels toen 10 punten en Eldenia pakte er 3.

In hoeverre dit nog van belang is voor het komende treffen is koffiedik kijken. Rijnvogels zal zoals altijd in hun beste pak moeten steken om met de drie punten op zak naar Katwijk terug te keren. De eerste klap is een daalder waard en die wil de ploeg van Samira El Abdallaoui graag uitdelen. Hier doen we het met elkaar voor en ons vlaggenschip staat te trappelen om aan de competitie te beginnen. Helpers weg en starten met de 1e ronde.

23/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media