HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING | Absolute kraker voor Vrouwen 1 tegen DTS Ede met Koen van Beelen als gastspeler!

Hoe spannend gaat de eindsprint in de Topklasse worden?
De Topklasse nadert haar apotheose en dat is steeds meer voelbaar bij alle teams. Wie kan er het beste met de druk omgaan en is op het juiste moment op haar best? Deze competitie heeft dit seizoen in ieder geval bewezen dat alle teams elkaar pijn kunnen doen. Aanstaande zaterdag treft Rijnvogels huidige koploper DTS Ede. Met nog zes wedstrijden voor de boeg voor Rijnvogels is het verschil vier verliespunten, DTS Ede moet er nog vijf en heeft de drie extra punten van die wedstrijd meer al in de binnenzak gestoken. Het verschil kan dus teruggebracht worden naar 1 verliespunt. Een echt zes punten duel dus op De Kooltuin. Hoe spannend wordt het nog in de Topklasse? Dat is de vraag die morgenmiddag rond een uur of half vijf beantwoord is. De uitwedstrijd was er eentje van de details. Een gelijk opgaand duel waarin beide ploegen de kans kregen om te scoren, maar het was uiteindelijk de ploeg uit Ede die het zout wel in de wonden wist te strooien na een klein foutje aan Rijnvogels zijde. De kleine dingetjes wegen het zwaarst in de topwedstrijden en dat zal morgen weer gebeuren. Twee ploegen die tot op het bot gemotiveerd zullen zijn om het zoet der overwinning te proeven. De vrouwenvoetbal liefhebbers zullen in hun handen wrijven, het spektakel in Katwijk aan den Rijn gaat om 14.30 uur van start.

Gastspeler | Koen van Beelen is de ster van de middag tegen DTS Ede!
Eén van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen vraagt uiteraard ook om alle steun die maar te bedenken is. Vrouwen 1 heeft dit seizoen in eigen huis nog maar één nederlaag moeten slikken en dat komt niet zondermeer door onze geheime troef. Dan hebben we het uiteraard over de gastspeler. Koen van Beelen is de uitverkorene voor de kraker tussen Rijnvogels en DTS Ede! De kanjer van een middenvelder speelt in de G1 en wat doen zij het goed dit seizoen. Voor de winter werden ze kampioen en ook nu gaat het weer toppie. Koen is in het dagelijks leven hovenier en zorg dat alle plantjes er tiptop bij staan voor de klanten. Zijn lievelingseten is broccoli en bloemkool, een liefhebber van de Hollandse pot dus. Dat geldt ook voor zijn muzieksmaak, want het liefst staat er een goede carnavalskraker op of muziek die vaak in de kroeg wordt gedraaid. Maar zijn hart gaat ook sneller kloppen van de band Coldplay. Naast het supporten van Rijnvogels is Mark ook groot fan van Feyenoord. Als hij niet met zijn gedachten in De Kuip is, vindt Mark het super gezellig om lekker te gaan winkelen met vrienden, te wandelen of te fietsen.

We wensen Koen een onvergetelijke ervaring toe, geniet van jouw middag!

Balsponsor | 1-2-3 Machineverhuur trotse balsponsor bij Rijnvogels – DTS Ede!
We zijn erg blij en trots te melden dat 1-2-3 Machineverhuur de wedstrijdbal bij deze kraker in de Topklasse wilt sponsoren. Bij 1-2-3 Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Het bedrijf, met vestigingen in maar liefst 15 plaatsen door het hele land, heeft ruime ervaring met het bevoorraden van projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Professionals en particulieren kunnen bij 1-2-3 Machineverhuur terecht voor de complete huurvraag. Handgereedschappen, mobiele toiletten, grondverzetmachines, hoogwerkers, bouwhekken en steigers: het is slechts een kleine greep uit het ruime assortiment.

1-2-3 Machineverhuur is een partner voor elk project. Ze denken met mee de klant en haar werkzaamheden en daardoor zijn ze in staat om een passend advies voor de juiste machines en materieel te geven. Neem snel een kijkje op hun website!

https://www.123machineverhuur.nl/

22/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media