HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| 2e ronde beker Vrouwen 1

Rijnvogels treffen in Wartburgia II een lastige opponent

 

De knock-outfase van het landelijke bekertoernooi is aangebroken. Na een succesvolle campagne in de poule tegen 1e klassers HZVV en Oranje Nassau II treft de ploeg van Wim de Jong nu hoofdklasser Wartburgia II. Het beloofd een interessante middag te gaan worden op sportpark Drieburg met alle ingrediënten die een bekerwedstrijd met zich meebrengt.

 

Wie de ploegen naast elkaar zet ziet dat de spelopvatting vrijwel hetzelfde is. Eerst bikkelen en dan komt het goede voetbal vanzelf. De tegenstander van dit weekend is vorig seizoen knap gepromoveerd naar de hoofdklasse. Waar jarenlang tegen degradatie werd gevochten stond er vorig seizoen een mooie ploeg die steeds betere resultaten met als kers op de taart promotie via de nacompetitie naar de hoofdklasse. In die hoofdklasse gaat het helemaal niet slecht. Na vier potjes is er twee keer gewonnen en twee keer verloren. Op koers voor handhaving dus.

 

Voor ons vlaggenschip geldt eigenlijk hetzelfde, maar dan een niveautje hoger. Een goede start van de topklasse en de ambitie om in de beker te overwinteren en een mooie club te treffen. Rijnvogels is zaterdag de favoriet, maar zal absoluut vol gas moeten geven in Amsterdam. Een wedstrijd om je op te verheugen. Aftrap 15.45 uur.

18/10/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media