HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBEREIDING | Beide vlaggenschepen oefenen dinsdagavond op De Kooltuin

Rijnsburgse Boys en ADO Den Haag komen naar De Kooltuin

De hervatting van de competitie nadert met rasse schreden en dus moeten onze vlaggenschepen bij zowel de mannen als de vrouwen toewerken naar het echte werk. Beide ploegen komen dinsdagavond aan bod op De Kooltuin en de affiches liegen er niet om.

20.00 uur | FC Rijnvogels – Rijnsburgse Boys
De ploeg van Thomas Duivenvoorde trapte afgelopen zaterdag af met een 1-0 overwinning tegen HBS. Virgil Tjin-Asjoe wist via de kalkstip voor de enige treffer van de middag te noteren. Alle spelers kwamen aan bod. Nu komen de buren uit Rijnsburg op bezoek. De geel-zwarten staan vierde in de Jack’s League (2e divisie) en werken toe naar de hervatting op 19 februari. Voor FCR zal dit een weekje eerder zijn, op 12 februari mag het op bezoek bij SV Portugaal. Een mooie tussentijdse test voor beide teams.

19.30 uur | FC Rijnvogels VR1 – Jong ADO Den Haag
Het wordt voor de ploeg van trainer Samira El Abdallaoui de eerste wedstrijd van 2022 en gelijk ook de laatste test voordat de Topklasse haar herstart gaat beleven. Helaas ging het treffen van afgelopen zaterdag tegen Sporting ‘70 niet door vanwege besmettingen bij de tegenstander. Dinsdagavond komt ADO Den Haag naar Katwijk aan den Rijn en de geschiedenis leert dat dit altijd ‘close calls’ zijn. De ploegen ontlopen elkaar weinig en een gezonde portie strijd maakt het altijd tot een aantrekkelijk treffen. De nummer 3 van het hoogste amateurniveau van Nederland tegen de nummer 4 van de Eredivisie voor beloften.

We heten iedereen van harte welkom op De Kooltuin om de wedstrijden gade te komen slaan. Tot langs de lijn!

31/01/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media