HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FC Rijnvogels sluit oefenperiode af met gelijkspel

Zaterdag 24 augustus heeft de selectie de oefenperiode afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen SJC. Na winstpartijen tegen VV Katwijk en FC Lisse in de eerste voorbereiding liep het in het tweede deel aanmerkelijk stugger voor de equipe van trainer Simons. Er werd met ruime cijfers verloren van VVSB en ook de bekerwedstrijd tegen Oss’20 ging kansloos verloren. Tussendoor was er ook positief nieuws en werd Frank Schmermbeck toegevoegd tot de begeleidings-staf. Hij volgt Guus van Klaveren op.

Zaterdag 31 augustus begint de competitie met de verre uitwedstrijd (170km) tegen AZSV. Aanvang van de wedstrijd in Aalten in 14.30 uur.

Het wedstrijdverslag van de laatste oefenwedstrijd zijn ook weer elders op deze site te lezen:
wedstrijdverslag FC Rijnvogels – SJC

VOORBEREIDING

FC Rijnvogels heren 1 is de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 al op maandag 8 juli gestart. De selectie werkte een tweewekelijks trainingsprogramma af met daarin oefenwedstrijden tegen FC Lisse en VV Katwijk. Voor de wedstrijdverslagen van deze wedstrijden zie elders deze website:
wedstrijdverslag Katwijk – FC Rijnvogels
wedstrijdverslag FC Rijnvogels – FC Lisse


Uitslagen eerste deel voorbereiding:
FC Rijnvogels – FC Lisse 4-0
VV Katwijk – FC Rijnvogels 1-2

Op maandag 5 augustus startte de tweede helft van de voorbereiding waarna er op zaterdag 10 augustus weer de eerste oefenwedstrijd op het programma stond. Tegenstander was derde divisionist VVSB uit Noordwijkerhout en onze jongens gingen er na een 0-0 ruststand met 0-5 vanaf.
wedstrijdverslag FC Rijnvogels – VVSB

KNVB beker

Aan de bekerouverture van FC Rijnvogels kwam na de 0-4 thuisnederlaag tegen SV Oss’20 hard een eind. Voor het wedstrijdverslag van die wedstrijd kunt ook weer elders bij ons op de site terecht.
wedstrijdverslag bekerwedstrijd tegen SV Oss’20


Uitslagen tweede deel voorbereiding:
FC Rijnvogels – VVSB 0-5
FC Rijnvogels – SJC     1-1

Programma:
Dinsdag 13 augustus 20.00 uur Quick – FC Rijnvogels AFGELAST

 

Competitie

Op 31 augustus begint de competitie voor de mannen van trainer Jimmy Simons met de verre uitwedstrijd tegen AZSV uit Aalten.

 

 

25/08/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media