HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOETBALSCHOOL | Rijnvogels start met eigen voetbalschool

FCR Academy nieuw uithangbord van de jeugdopleiding

FC Rijnvogels is volop in ontwikkeling en heeft voor de komende jaren de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling als speerpunt benoemd. Onze vereniging wil de jeugdafdeling naar een hoger plan tillen en tegelijkertijd waarborgen dat de kinderen die bij onze club voetballen met veel plezier naar De Kooltuin blijven komen en uitgedaagd worden naar niveau en behoefte. Met gepaste trots willen we u laten weten dat we binnenkort starten met onze eigen voetbalschool die het levenslicht gaat zien onder de naam FCR Academy. Via FCR Academy bieden we cursussen van 10 voetbalmomenten aan waarin de individuele ontwikkeling van de speler centraal staat. De trainingen worden gegeven door Philip van den Eijkel, bij FC Rijnvogels actief als individueel (techniek)trainer voor alle leeftijdsklassen en als assistent-trainer bij Vrouwen 1.

Wat bieden wij aan?
FCR Academy richt zich op de individuele begeleiding van de speler. In leuke en uitdagende oefenvormen zullen de spelers en speelsters in groepjes van maximaal 8 personen op woensdagmiddag (jongere jeugd) of vrijdagavond (oudere jeugd) getraind worden met het doel om een betere voetballer te worden. In de 10 voetbalmomenten zitten 8 trainingen, een inhaalmoment en een voetbalevenement. Om FCR Academy laagdrempelig en voor zoveel mogelijk kinderen beschikbaar te maken kan uw kind deelnemen voor €50. Natuurlijk is dit nog niet alles; in de loop van de cursus ontvangen de spelers en speelsters een exclusief shirt van FCR Academy en krijgen zij een kappersbon voor een gratis knipbeurt van KC’s Barbershop in Katwijk aan Zee. De cursus wordt afgesloten met een feestelijk voetbalevenement als finale van 10 mooie en leerzame weken.

Hoe geef ik mij op en wanneer wordt er getraind?
Opgeven kan door een mail te sturen naar voetbalschool@fcrijnvogels.nl. Dit kan vanaf maandag 6 september en het lidmaatschap van de voetbalschool gaat in zodra de betaling is gedaan en de bevestigingsmail is ontvangen. Het is belangrijk dat onderstaande zaken vermeld worden in de mail:

– Voornaam en achternaam
– Leeftijd en geboortedatum
– Huidig team bij FC Rijnvogels
– Telefoonnummer
– Kledingmaat voor het voetbalshirt
– Zaken die belangrijk zijn om te weten voor de trainer(s)

Opgeven voor de FCR Academy kan vanaf de O9 lichting en/of voor kinderen die zijn geboren in 2014 of eerder. De voetbalschool is vooralsnog alleen voor leden van FC Rijnvogels. Na het opgeven krijgt u een mail met daarin alle informatie die nodig is om te starten in de eerste week van oktober. De deadline voor het opgeven ligt op maandag 27 september 2021. In de loop van die week wordt de indeling van de trainingsgroepen per mail en op de website bekend gemaakt.

– De O9 tot en met O13 lichting is ingedeeld op de woensdagmiddag en de O14 tot en met de O19 op de vrijdagavond. Een training duurt ongeveer 60 minuten.
– Het kan zijn dat spelers of speelsters een leeftijdsgroep hoger worden ingedeeld, dit wordt gedaan in overleg met de teamtrainers.
– De voetbalschool is voor kinderen die houden van voetbal en graag beter willen worden. Het plezier van het kind staat voorop.
– Op woensdagmiddag worden de groepen ingedeeld van 14.00 tot 17.00 uur waarbij het de bedoeling is dat de jongste lichting als eerst traint. Op vrijdagavond start de eerste groep om 17.00 uur en om 20.00 uur is de laatste training afgelopen, waarbij we rekening houden met het feit dat er op zaterdag een wedstrijd gespeeld moet worden.

Onder 9 t/m Onder 13 lichting (woensdag) | Onder 14 t/m Onder 19 lichting (vrijdag)
Training 1 | Woensdag 6 oktober en vrijdag 8 oktober
Training 2 | Woensdag 13 oktober en vrijdag 15 oktober
Training 3 | Woensdag 20 oktober en vrijdag 22 oktober
Training 4 | Woensdag 27 oktober en vrijdag 29 oktober
Training 5 | Woensdag 3 november en vrijdag 5 november
Training 6 | Woensdag 10 november en vrijdag 12 november
Training 7 | Woensdag 17 november en vrijdag 19 november
Training 8 | Woensdag 25 november en vrijdag 27 november
Inhaalmoment | Woensdag 8 december en vrijdag 10 december
Voetbalevenement | Woensdag 15 december (alle leeftijden)

* In de week van woensdag 1 december is er geen training in verband met de Sinterklaasviering op De Kooltuin.

We kijken uit naar de start van FCR Academy! Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar voetbalschool@fcrijnvogels.nl. Geen vragen meer? Twijfel niet een geef je vanaf maandag 6 september op, voor de leukste Academy van de regio!

25/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media