HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOETBALSCHOOL | Meld je aan voor de gratis open training op zondag 3 april

Dit seizoen is FC Rijnvogels gestart met de FCR Academy, onze eigen voetbalschool waar spelers een mooie stap kunnen maken in hun individuele ontwikkeling. Vanwege het succes van de eerste editie is er direct gekozen om de formule uit te breiden. We zijn trots dat FC Rijnvogels een samenwerking is aangegaan met Central Progress, één van de toonaangevende voetbalscholen in de omgeving. Hierdoor kunnen we een regionaal karakter geven aan onze voetbalschool en jeugdopleiding. Philip van den Eijkel, het aanspreekpunt van de FCR Academy, zal uiteraard een belangrijke rol gaan spelen in de plannen rondom de voetbalschool. Over de samenwerking tussen Central Progress en de FCR Academy zullen we later meer bekend maken via onze kanalen.

AANKONDIGING: GRATIS DEMO TRAINING OP ZONDAG 3 APRIL! 
– Zondag 3 april vanaf 12.00 uur op sportpark De Kooltuin
– Inschrijven is gratis en kan HIER!
– Alle jeugdspelers van 6 t/m 16 jaar zijn van harte welkom, neem ook je vrienden en vriendinnetjes mee!
– Zit je bij een andere club of voetbal je nog helemaal niet? Ook dan ben je van harte welkom!
– Maak kennis met onze coaches, oefeningen en manier van trainen!

Om kennis te maken met de vernieuwde voetbalschool willen wij alle jeugdspelers van 6 tot en met 16 jaar uitnodigen om op zondag 3 april een GRATIS demo training te komen volgen bij FC Rijnvogels. Leer onze trainers, oefeningen en manier van trainen kennen tijdens deze toffe dag. De training staat in het teken van onze nieuwe voetbalschool cyclus (6 weken) welke in het voorjaar gehouden gaat worden. Let op want deze training start al snel! Op zondag 3 april trainen wij van 12.00 tot 13.00 uur op sportpark De Kooltuin, bij veel inschrijvingen kan het zijn dat we meerdere groepjes maken en de starttijd opschuift. Tijden en inschrijven is onder voorbehoud.

Wil jij ook meedoen? Niet alleen jeugdspelers van FC Rijnvogels zijn van harte welkom, neem vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes mee want dit wil je niet missen! Ben je niet lid van een voetbalvereniging? Ook dan ben je van harte welkom. De deadline om je in te schrijven staat op dinsdag 29 maart.

Alle inschrijvingen lopen via www.centralprogress.nl . Kom kennis maken met ons óf geef een fantastisch vervolg aan het proces wat je al bent in gegaan bij ons. We zijn jou graag op zondag 3 april bij FC Rijnvogels!

 

18/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media