HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOETBALSCHOOL | Gratis demotraining! Schrijf je nu in!

Central Progress en FC Rijnvogels slaan ook dit seizoen de handen ineen 

Na het succes van vorig seizoen gaan Central Progress en FC Rijnvogels ook dit seizoen samenwerken om onze jeugdleden iets extra’s te bieden in hun ontwikkeling en plezier in het voetballen. Om kennis te maken met onze voetbalschool organiseren we twee gratis demo trainingen.

Op vrijdag 9 september van 18.00 tot 19.00 uur en zondag 11 september van 11.00 tot 12.00 uur ben je van harte welkom. Bij een groot aantal aanmeldingen kan het zijn dat je een uur eerder of later start. Het enige wat belangrijk is, je kan net als wij heel erg genieten van het spelletje. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar zijn van harte welkom bij FC Rijnvogels.

Gratis inschrijven kan door op deze link te klikken! 

Ben je al eens geweest of wil je voor het eerst komen kijken? Geen probleem! Iedereen is welkom om op zijn of haar eigen niveau te komen trainen. Onze trainers met ervaring bij professionele voetbalclubs zoals AZ, Excelsior, Amerikaanse, Ghanese en Chinese teams zijn er weer helemaal klaar voor. Vergeet niet je vriendjes, vriendinnen en teamgenootjes mee te nemen, zij zijn ook welkom. Je hoeft dus niet perse bij FC Rijnvogels te voetballen.

En als je het super leuk vindt, dan kan je bij ons komen meetrainen. Dit seizoen organiseren we twee cyclussen met trainingen. Eentje in het voorjaar en eentje in het najaar. Op de demotraining hoor je hier meer over en leer je ons écht goed kennen. Iets om naar uit te kijken!

Zien we jou binnenkort bij ons op de training?

Neem ook een kijkje op onze website:
www.centralprogress.nl

04/09/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media