HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOETBALSCHOOL | Geef je op voor de nieuwe cursus van de voetbalschool!

Afgelopen zondag 3 april was het een drukte van jewelste op sportpark De Kooltuin. De FCR Academy en Central Progress hebben de handen ineen geslagen om onze jeugdspelers van extra trainingen te kunnen voorzien en er gingen veel blije gezichten weer huiswaarts na de gratis demo training. Nu is er mogelijk om in te schrijven voor de 6-weekse voorjaarscursus aangeboden door de FCR Academy en Central Progress!

Inschrijven kan hier! 

Vanaf zondag 24 april tot en met zondag 29 mei is het 6 weken lang lekker trainen en plezier maken tussen 12.00 en 13.00 uur bij FC Rijnvogels. Elke training duurt een uur en iedere keer leren onze spelers wat nieuws. Alle jeugdspeler van 6 tot en met 16 jaar van zowel onze als andere clubs zijn van harte welkom bij de voetbalschool. Differentieel leren staat centraal bij de trainingen van de voetbalschool. Dit houdt in dat verschillende vaardigheden onder wisselende omstandigheden worden aangeleerd. Dit kan op verschillende ondergronden, maar ook met verschillend materiaal of om steeds weer andere weerstanden toe te voegen tijdens de oefeningen. Kortom: op een professionele manier je technische, atletische en cognitieve vaardigheden onder leiding van trainers met ruime ervaring op hoog (prof)niveau!

Een training bij Central Progress en de FCR Academy is een feest, de spelers komen met een glimlach naar de training en gaan er met een nog grote glimlach weer vanaf. Het worden zes ontzettend gave weken die je niet wilt missen! Bij de zesde en afsluitende training kun je kans maken op allerlei leuke prijzen en laten zien wat je allemaal geleerd hebt!

Klik hier om in te schrijven, dit wil je niet missen!
Inschrijven kan tot woensdag 20 april 2022

Tot op het trainingsveld, we kunnen niet wachten om te starten!

10/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media