HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VETERANEN | De veteranen en veterinnen zijn op zoek naar jou!

Naast de heren-, vrouwen-, jeugd- en G-afdeling hebben we sinds een paar jaar nog een trotse tak aan de Rijnvogels familie toe kunnen voegen: de veteranenafdeling. Eenmaal per maand spelen zij in toernooivorm een competitieronde bij één van de competitiegenoten. De clubs kijkend altijd uit naar het moment dat sportpark De Kooltuin het decor is van de competitieronde want dan wordt er altijd veel omheen georganiseerd met onder andere een feestelijke derde helft. Dit is altijd op een vrijdagavond en doordeweeks wordt er getraind op De Kooltuin. Afgelopen seizoen heeft FC Rijnvogels met twee mannenteams (35+ en 45+) en een vrouwenteam (30+) meegedaan in de competitie.

Na anderhalf jaar amper wedstrijden te hebben gespeeld vanwege de pandemie staat er een mooie uitdaging op ons te wachten. Komend seizoen gaan we met drie mannenteams en één vrouwenteam starten aan de competitie. Hiervoor zoeken we nog spelers en daarom organiseren we op vrijdag 3 september vanaf 19.00 uur een informatieavond. Het doel van deze avond is om nieuwe leden te werven en onze huidige groep spelers te behouden. Het beloofd naast een nuttige ook een gezellige avond te worden om de teams dichter bij elkaar te brengen. Het is door de Corona-perikelen toch alweer een tijdje geleden dat we elkaar hebben kunnen zien. Daarnaast wordt in onderling overleg de teamindeling gemaakt en besloten wie de contactpersoon wordt per team. En we hebben alvast mooi nieuws: alle teams worden voorzien van een gloednieuw tenue!

Het veteranenvoetbal bij de mannen en de vrouwen is laagdrempelig en vooral heel gezellig. Wil jij in de beweging blijven en genieten van het voetbalspelletje? Dan ben je bij FC Rijnvogels aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je op niveau hebt gevoetbald of dat je voor het eerst een bal raakt, voor iedereen is plek op sportpark De Kooltuin.

Tot op vrijdag 3 september, de deuren van de kantine zijn vanaf 19.00 uur geopend!

Heb je vragen? Neem dan contact op met:
Herenteams | Dennis Grundeken | Telefoon: 0624891919
Vrouwenteams | Corina Muller | Telefoon: 0614496212

11/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media