HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Veilingkavel verzilverd| Jimmy Simons traint MO11!


De training die vanwege de sneeuw een weekje later werd gepland, kon gelukkig deze dinsdag wel doorgaan. Voor deze bijzondere training was er zelfs een half veld gereserveerd! De meiden waren allemaal enthousiast, sommige een beetje zenuwachtig, en begonnen energiek aan de warming-up.

Jimmy had Luuk, Kevin, Lesley en Diederick van Heren 1 meegenomen om hem te ondersteunen. Deze vier mannen deden ook zeer actief mee! Tijdens de warming-up werd er ook een leuk tikspel gedaan om goed warm te worden. Want het was best fris! Ondanks de kou waren er ook genoeg toeschouwers die voor deze ene keer even het veld mochten betreden.  Na de warming-up deden de meiden een kaatsoefening waarbij ze door alle heren werden voorzien van de nodige tips en trucs. Sommige meiden waren nog niet bekend met deze oefening en dus kwamen al die tips goed van pas!

Na de kaatsoefening werd de groep in tweeën gesplitst en ging de ene groep, met drie spelers van Heren 1, een oefening doen. Daarbij werd de bal ingeschoten en de meiden moesten deze, na een aanname, proberen in het doel te schieten. De meiden werden hierbij door de heren aangemoedigd en met complimenten overladen na mooie acties/ goals. De andere groep ging bij Jimmy en Lesley op een heel klein veldje 8 tegen 2 spelen (positiespel).  Daarbij moest het tweetal (met hesjes), de bal veroveren en proberen te scoren in de kleine doeltjes. Na een minuut of 10 wisselden de twee groepen.

Hoewel Jimmy moest wennen aan al dat gekwebbel, had hij het net als de meiden, goed naar zijn zin. De tijd vloog voorbij. Eén uurtje was eigenlijk te kort! Om precies 19:00 riep Jimmy de groep even bij elkaar om na te praten en om de meiden te bedanken. Natuurlijk nog even poseren voor een leuke groepsfoto en toen zat er alweer op!

Namens de meiden (en ouders): bedankt Jimmy…we hebben genoten!

PS: deze training is een tijdje terug, door een ouder uit de MO11-1, als kavel gekocht bij de jaarveiling. Omdat het zo leuk wordt ontvangen hopen we dat deze kavel ook dit jaar (en de komende jaren) op de veilinglijst komt te staan!

29/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media