HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VEILING | Online jaarveiling vanaf 10 december via onze website!

Online = verbinden = verenigen = FC Rijnvogels jaarveiling

Het was ons bijna gelukt! Maar op het allerlaatste moment kon onze jaarveiling toch helaas geen doorgang vinden. Hoe jammer en moeilijk we het ook vonden, we konden niets anders doen dan de op 28 november geplande veiling af te blazen. Maar het zou onze Rijnvogel eer te na zijn als we bij de pakken neer waren gaan zitten. Door onze veilingcommissie is achter de schermen keihard gewerkt om een alternatief in elkaar te draaien waardoor we alsnog de veiling doorgang kunnen laten vinden. Want dat we de veilingopbrengst nodig hebben om als vereniging dit jaar financieel gezond door te komen staat als een (doel)paal boven water!

Dus wat gaan we doen met die prachtige kavellijst die door onze talloze sponsoren bij elkaar is gebracht? Wij storten ons in de wereld die ‘online veiling’ heet en roepen als onze leden en mensen die FC Rijnvogels een warm hart toedragen op om mee te bieden. We hebben een prachtig aanbod aan kavels, waarbij er aan elk budget gedacht is. Van boodschappentassen tot plantenbakken, van musicaltickets tot een fles whisky, er zal zeker iets voor u tussen zitten.

Vanaf vrijdag 10 december staat onze veilingwebsite online. De veilingwebsite is te bereiken via www.fcrijnvogels.nl, waar u de kavels kunt bekijken. Nadat u zich heeft ingeschreven kan het bieden beginnen. Heeft u aan het eind van de veiling het hoogste bod uitgebracht dan bent u (uiteraard na betaling) de trots eigenaar van de kavel. Zo simpel is het!

De opbrengst van deze online veiling komt geheel ten goede aan de vereniging. We verdelen de opbrengst over de verschillende afdelingen van onze vereniging, waarbij 50% naar de jeugdafdeling, 30% naar de senioren en 20% naar algemene zaken gaat.

We hopen u in grote getalen online te mogen verwelkomen op onze jaarveiling 2021.

Veilingcommissie FC Rijnvogels

 

08/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media