HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Van de voorzitter!

Gisteren was (alweer) een historische dag in het bestaan van onze club. In de 1e ronde van de grote KNVB beker mochten we aantreden tegen SC Cambuur. We waren dus voor het eerst in ons bestaan gastheer van een BVO in een officiële wedstrijd. Het werd een prachtige wedstrijd waarin onze jongens weer lieten zien wat ze waard waren. Gedurende bijna de volle 90 minuten hing een sensatie in de lucht. Pas in de 88e minuut wist Cambuur de 0-1 te scoren en een noodzakelijke verlenging te voorkomen. De complimenten daarvoor aan de staf en de spelersgroep.

Echter er is ook weer een uitstekende teamprestatie geleverd door al onze vrijwilligers. Het leek wel een gewone zaterdagmiddag, zo druk was het op de Kooltuin. Alles was top geregeld en georganiseerd ondanks dat dit op een gewone dinsdagmiddag was. Je merkte aan alle aandacht dat dit een “grote wedstrijd” was.

Er is door alle vrijwilligers volop geïmproviseerd om deze dag tot een succes te maken. Veel moest er op het laatste moment geregeld worden. Maar het was weer Rijnvogels promotie van de bovenste plank. Namens het bestuur wil ik alle vrijwilligers bedanken die hun uiterste best hebben gedaan om deze dag succesvol te laten verlopen. Wij zijn hartstikke trots wat er door iedereen van de club weer is neergezet. WIJ ZIJN FCR!!!

Namens het bestuur,
Peter Plug

fcrcambuur

21/09/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media