HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VACATURES | Teammanager, verzorger/sportmasseur en assistent-scheidsrechter voor Vrouwen 1

De technische commissie vrouwenvoetbal van FC Rijnvogels is achter de schermen druk bezig met het inrichten van de staf voor het volgende seizoen. Voor het seizoen 2024/2025 zijn we op zoek naar een Teammanager (m/v), Verzorger/sportmasseur (m/v) en een assistent-scheidsrechter. Lees alle info hieronder:

FC Rijnvogels is een van de toonaangevende verenigingen als het gaat om vrouwenvoetbal op landelijk niveau. Er wordt gespeeld in de Topklasse, het hoogste amateurniveau van Nederland. Het tweede team van FC Rijnvogels is het opleidingselftal, waarin we jonge talenten opleiden voor het eerste elftal. We streven ernaar om onze spelers zo veel mogelijk in een topsport omgeving te laten voetballen, waarbij we het karakter van FC Rijnvogels als familievereniging niet uit het oog verliezen. Er wordt in groepsverband getraind op dinsdag en donderdag en in de voorbereiding en na de winterstop ook op maandag. We zoeken daarvoor nieuwe bekwame, spontane en ambitieuze stafleden in verschillende functies, die betrokkenheid voelen bij het werken in een omgeving waar presteren, progressie boeken en plezier centraal staan.


TEAMMANAGER (M/V) | Werkzaamheden:
Als teammanager ga je deel uitmaken van een jonge, energieke en ambitieuze (technische) staf. De teammanager is het eerste aanspreekpunt voor organisatorische zaken rondom Vrouwen 1. Je kan als spin in het web fungeren bij alle activiteiten rondom het elftal. Je behoort tot de technische staf en bent elke week aanwezig op een van de trainingsavonden (dinsdag of donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur) en tijdens de wedstrijden. Je houdt nauw contact met de stafleden en de technische commissie. Je legt verantwoording af bij de hoofdtrainer van Vrouwen 1.

Deze vacature kan ook parttime of als duo uitgevoerd worden. 

Bekijk hier: Vacature | Teammanager (m/v) FC Rijnvogels Vrouwenselectie


VERZORGER/SPORTMASSEUR (M/V) | Werkzaamheden:
Als verzorger/sportmasseur ga je deel uitmaken van een jonge, energieke en ambitieuze (technische) staf. De werkzaamheden zullen bestaan uit de verzorging op één of meerdere trainingsavonden (ongeveer 2 uur per avond) en voor, tijdens en na de wedstrijden van FC Rijnvogels Vrouwen 1. Je werkt daarbij nauw samen met de trainers, de hersteltrainer en de spelers. Je legt verantwoording af aan de hoofdtrainers van beide teams.  

Deze vacature kan ook parttime of als duo uitgevoerd worden. 

Bekijk hier: Vacature | Verzorger/sportmasseur (m/v) FC Rijnvogels Vrouwenselectie


ASSISTENT-SCHEIDSRECHTER (M/V) | Werkzaamheden:

Als assistent-scheidsrechter ga je deel uitmaken van een jonge, energieke en ambitieuze (technische) staf. Je bent beschikbaar op wedstrijddagen. De speeldag in de competitie is op zaterdag en soms worden er op dinsdag of woensdag oefenwedstrijden gespeeld. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het optreden als grensrechter tijdens de wedstrijden van Vrouwen 1 en daarbij een representatieve rol vervullen tegen bijvoorbeeld ouders, supporters, tegenstanders en scheidsrechters. 

Deze vacature kan ook parttime uitgevoerd worden. 

Bekijk hier: Vacature| Assistent-scheidsrechter (m/v) FC Rijnvogels Vrouwenselectie


Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je weten wat we je kunnen bieden? Stuur dan zo spoedig mogelijk een mail, met motivatie en/of je CV, naar dames@fcrijnvogels.nl onder vermelding van ‘Vacature Teammanager’, ‘Vacature Verzorger’ of ‘Vacature Assistent-scheidsrechter’.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Ram, Technisch manager vrouwenvoetbal bij FC Rijnvogels. Telefoon: 06-24354418.

12/03/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media