HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VACATURE | Verzorger/verzorgster FC Rijnvogels VR1

Het eerste elftal van de vrouwenafdeling van FC Rijnvogels is een ambitieus team wat sinds enkele jaren een vlucht naar boven heeft genomen op de ladder van het amateurvoetbal. Binnen een aantal jaar is de kloof van de 2e klasse naar de Topklasse gedicht en nu is het tijd om een stevige basis te leggen op het hoogste amateurniveau van Nederland. Op korte termijn wil het team een gooi doen naar het landskampioenschap bij de amateurs. FC Rijnvogels staat voor een professionele organisatie die alles in het werkt stelt om de prestaties op het veld zo optimaal mogelijk te krijgen. Om de selectie van FC Rijnvogels zo optimaal mogelijk te begeleiden op alle fronten zijn wij op zoek naar een verzorger/verzorgster om de medische staf te komen versterken.

 Verzorger/verzorgster FC Rijnvogels 

Functieprofiel
De verzorger/verzorgster werkt voor de vrouwenselectie van FC Rijnvogels. Is beschikbaar op trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en op wedstrijddagen (zaterdag). De verzorger/verzorgster verricht de volgende taken:

– Geeft leiding aan de medische staf van de vrouwenafdeling.
– Houdt zich bezig met het verzorgen van de speelsters van FC Rijnvogels bij trainingen en wedstrijden. Denk hierbij aan het behandelen van blessures, tapen en masseren.
– Is veel in overleg met de hoofdtrainer over herstel/revalidatie/fitheid van de spelers.
– Herstel-/revalidatie trainingen uitvoeren met geblesseerde spelers.
– Neemt fitheidstesten af en doet verslag aan technische staf.
– Doorverwijzen en contacten onderhouden met onder andere externe fysiotherapeuten/sportartsen.
– Bestellen van medische materialen voor de vrouwenselectie van FC Rijnvogels.

Wie zoeken wij?
– Affiniteit met voetbal is een pré.
– Medisch is opgeleid of de studie hiervoor volgt. Mooie gelegenheid om praktijkervaring op te doen.
– Heeft goede communicatieve en sociale vaardigheden.
– Houd van werken in teamverband.

Wij beiden
– Een gepaste vergoeding
– Clubkleding van FC Rijnvogels passend bij de functie.
– De mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling in de praktijk en via bijscholing.
– De mogelijkheid om te werken met een gemotiveerd team op het hoogste niveau van Nederland.
– De mogelijkheid om samen te werken met andere fysiotherapeuten, sportmasseurs en hersteltrainers binnen de heren- en vrouwenselectie van FC Rijnvogels. Daarnaast heeft de club een samenwerkingsverband met het PMC Katwijk-Rijnsburg. Ook dit is een mooie gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling en kennisoverdracht.
– Diverse extra’s die horen bij de functie van verzorger/verzorgster bij FC Rijnvogels.

FC Rijnvogels is één van de meest vooruitstrevende verenigingen in Nederland als het gaat om vrouwenvoetbal en beschikt over moderne faciliteiten en voorzieningen  (onder andere een eigen behandel- en fitnessruimte en alle medische benodigdheden). Je gaat deel uitmaken van een gezellig en resultaat gericht team dat alles in het teken stelt om de prestaties op het veld zo optimaal mogelijk te krijgen.

Sollicitatiewijze 
Interesse kan kenbaar gemaakt worden via telefonisch contact met Albert van den Berg, technische commissie vrouwenvoetbal. Via tel nr: 0623782952 of mailen naar bergalbert1952@gmail.com. Hierna volgt een gesprek om te zien of beide partijen op één lijn zitten.

Technische commissie FC Rijnvogels

16/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media