HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

UITGESTELD| Aanstaande zaterdag opening van het nieuwe jeugdhonk!

ZET IN JE AGENDA! 

Zaterdag 14 maart: heropening jeugdhonk!

Officiële opening start om 13.30 uur 

 

Na maanden van hard werken is het bijna zover, de heropening van het jeugdhonk. Van de zomer is een groep enthousiaste vrijwilligers het project gestart en het resultaat gaat iets worden waar je ontzettend trots op kan zijn. Het jeugdhonk is compleet verbouwd, alles is in een nieuw jasje gestoken. Van de vloer tot aan de muren, nieuw meubilair, de bar en uiteraard wordt het jeugdhonk een plek waar de kinderen hun hart kunnen ophalen. Een multifunctionele ruimte, wat geheel is gerealiseerd door vrijwilligerswerk. Met het minimale het maximale eruit halen. Hulde aan iedereen die hun steentje hier aan heeft bijgedragen. Daarnaast is het jeugdhonk mede mogelijk gemaakt door de kanjers van de sponsorloop.

 

Natuurlijk wordt de opening groots aangepakt. Op zaterdag 14 maart is er de hele middag feest in ons nieuwe jeugdhonk.  DJ Martiens draait de hele middag de muziek. Om 13.30 uur is het officiële gedeelte van de opening en natuurlijk is iedereen daar van harte voor uitgenodigd. We rekenen erop dat alle jeugdleden van de partij zullen zijn en natuurlijk ook de ouders en andere leden. De hele middag is het feest en wij zorgen natuurlijk voor lekkere hapjes en drankjes!

 


Programma:

13.30 uur   Grootse opening van het nieuwe jeugdhonk

14.00 uur tot 18.00 uur   Disco met DJ Martiens


 

De supporters/evenementencommissie nam al een voorproefje op het feest. Lees het artikel elders op deze site door op onderstaande foto te klikken.

 

09/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media