HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie dinsdag 3 januari

De jaarwisseling is een feit. De eerste stapjes van 2017 zijn gezet en de gelukkige nieuwjaarswensen worden over een weer uitgewisseld. Natuurlijk doet Rijnvogels daar ook aan mee. Op dinsdag 3 januari is iedereen die onze club een warm hart toedraagt vanaf 20.00 uur uitgenodigd in ons clubgebouw voor de nieuwjaarsreceptie.

 

Natuurlijk staan we ook stil bij de successen van het afgelopen seizoen. Het wordt zwaar om de voorgaande jaargang te overtreffen. Denk aan de promotie naar de 3e divisie, de bekerwinst van Vrouwen 1 op dezelfde historische zaterdag 28 mei, het kampioenschap van de A1, het knalfeest dat de Familiedagen heet en de winst in de slotseconde in de dorpsderby op Nieuw Zuid. Slechts een kleine greep uit wederom een goud jaar in de geschiedenis van onze club.

 

Nu op naar 2017, waarin we het glas gaan heffen op alles waar we op gaan hopen. Gaat Rijnvogels zich knap veilig spelen in de ijzersterke 3e divisie? Weet Vrouwen 1 een gooi te doen voor promotie naar de hoofklasse? Gaat Heren 2 voor de winst in de KNVB Beker en weet het derde haar status als titelkandidaat waar te maken? Dit is slechts een kleine greep uit het moois wat Rijnvogels zou te wacht kunnen staan in een nieuw spetterend jaar.

 

Kom dus aanstaande dinsdag naar de nieuwjaarsborrel. We luiden samen het nieuwe jaar in.

01/01/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media