HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Tweetal “ex-Vogels” terug op het oude nest

De Technische Commissie heeft gemeld dat een tweetal personen, dat al eerder actief was bij FC Rijnvogels, komend seizoen weer terugkeert op De Kooltuin. Ed van de Brink wordt onze nieuwe trainer bij Heren 3 en Martin Kraijenoord is de nieuwe assistent-trainer bij Heren 2.

Ed van de Brink

Ed van den Brink (53) neemt volgend seizoen het talententeam van de Rijnvogels onder zijn hoede. Voor velen een bekend gezicht want in het seizoen 2013-2014 was hij al eens eerder trainer van het Derde. Zijn geschiedenis als trainer bij onze club gaat trouwens nog veel verder terug.

In de tussentijd heeft Ed niet stilgezeten en lag zijn focus vooral bij de jeugd. Twee jaar lang trainde hij de B1 bij ASC in Oegstgeest en sinds jaren is hij op Nieuw-Zuid ook de trainer/coach van de jeugdelftallen waarin zijn zoon Brycen (12) voetbalt.   

Martin Kraijenoord

Martin Kraijenoord is geen onbekende binnen de club. Zijn hele voetballeven speelde hij al op De Kooltuin bij eerst KRV en daarna FC Rijnvogels. Nadat hij zijn kicksen aan de wilgen had gehangen stortte de 35-jarige Katwijker zich op het trainerschap. Ruim 12 jaar stond hij als trainer op het veld bij FC Rijnvogels en bij Foreholte. Na een “sabbatical” van één jaar is Martin erg blij om weer actief bezig te zijn met het mooiste spelletje wat er is.

FC Rijnvogels is er zeer verheugd dat beide heren de weg naar De Kooltuin weer hebben gevonden en wenst hen veel plezier en succes bij onze mooie club.

05/06/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media