HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TV- en Radioshow RTV Katwijk vanavond bij FC Rijnvogels

De competities in de 2e en 3e divisies staan op het punt van beginnen dan dat is voor RTV Katwijk de aanzet om de jaarlijkse radioshow met alle topcoaches uit de regio wederom bij FC Rijnvogels te organiseren. De uitzending zal vanavond om 19.00 uur beginnen en is om 21.00 uur afgelopen.

Het neusje van de zalm uit de twee landelijke topcompetities zijn vanavond aanwezig op De Kooltuin, waar alle leden, vrijwilligers en andere belangstellenden van harte zijn uitgenodigd om sfeer te komen proeven. De grote trainersshow is zal zowel op de radio als op TV bij RTV Katwijk live worden uitgezonden. Om 19.00 uur de is de 3e divisie aan de beurt met natuurlijk FC Rijnvogels trainer Hein van Heek, Jan Zoutman (Quick Boys), Pieter Mulders (Rijnsburgse Boys), John Blok (Scheveningen). Daarna om 20.00 uur de 2e divisie met als gasten Dick Schreuder (VV Katwijk), Adrie Poldervaart (Barendrecht), Wilfred van Leeuwen (VVSB) en Jeroen Rijsdijk (Excelsior Maassluis).

Het belooft een mooie uitzending en natuurlijk hopen we met zijn allen op een hoop belangstelling ter plaatse en thuis bij de radio en voor de televisie.

12/08/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media