HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TRANSFERNIEUWS: vleugelspits Roy van Leeuwen nieuwste aanwinst

Na Niek Ossevoort en Dirk-Jan van den Oever ruilt ook Roy van Leeuwen De Middelmors in voor De Kooltuin. Hij komt over van Rijnsburgse Boys. De aanvaller tekent een contract voor één seizoen en is met zijn 23 jaar toe aan een nieuwe kans bij een eerste elftal. Bij de uien wist Roy geen basisspeler te worden en speelde voornamelijk zijn wedstrijden in het tweede elftal. Vorig seizoen kwam hij tot twee invalbeurten in de 3e Divisie. Roy is een buitenspeler met verschrikkelijk veel dreiging en kan zijn stempel drukken op een wedstrijd.
De technische commissie is blij dat Roy voor zijn kans bij FC Rijnvogels gaat en wensen hem veel succes en plezier op De Kooltuin.

Selectie FC Rijnvogels 2018/2019:
Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Ryan Lugtigheid, Luuk Slegt, Lesley Kluivers, Joey Lauhouh, Jaap van Duijn, Jimmy Simons (trainer)

Nieuw: Arie van der Niet (RCL), Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Max van Steen (Quick Boys), Dirk-Jan vd Oever (Rijnsburgse Boys), Jan de Bruin (Quick Boys), Arie de Vreugd (Quick Boys), Jesse Driebergen (Quick Boys), Marc Langeveld (Valken ’68), Roy van Leeuwen (Rijnsburgse Boys)

Vertrekkende spelers:
Joost Leonard (per direct gestopt), Ivailo Staal (QuickBoys), Wesley de Ruiter (stopt), Oliver Rifai (onbekend), Mart Spierdijk (UVS), Wouter Soomer (FC Boshuizen), Jim Havenaar (XerxesDZB), Arno Dijkstra (VVSB), Bright Ampong (onbekend)

21/02/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media