HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TRANSFERNIEUWS: Mitchell en Sammy Zandbergen keren terug op het oude nest

 

Na twee seizoenen elders in de regio keren de gebroeders Zandbergen terug op De Kooltuin.  De 27-jarige Mitchell komt over van FC Boshuizen en de 23-jarige Sammy komt over van Quick Boys. Met dit mooie nieuws is de familie Zandbergen, grote broer Joey vertrok deze zomer naar Rijnsburgse Boys, na een jaar weer terug bij onze warme vereniging.

 

Mitchell

Doelman Mitchell lukte het in zijn eerste periode niet om een basisplaats af te dwingen in de hoofdmacht. Samen met Gert-Jan Vlieland wisselde hij de reservebank bij het eerste af met basisplaatsen in het tweede elftal. De afgelopen twee seizoenen was Mitchell eerste keeper aan de Boshuizerkade. Voor zijn eerste periode bij Rijnvogels speelde hij bij Rijnsburgse Boys.

 

Sammy

Sammy speelde in zijn jeugd bij ADO Den Haag en Rijnsburgse Boys. Daarna diende hij Noordwijk, kwam er een terugkeer bij Rijnsburgse Boys, FC Rijnvogels, FC Boshuizen en dit seizoen speelt hij bij de buurman op Nieuw Zuid. Sammy is een aanvallende middenvelder die het moet hebben van zijn creativiteit. Tijdens de beslissingswedstrijd voor promotie naar de 3e Divisie tegen ACV was hij met zijn invalbeurt een doorslaggevende factor op deze prachtige dag voor de club.

 

De twee broers lieten de club nooit echt los en waren regelmatig op De Kooltuin om weer voor even sfeer te proeven. We heten Mitchell en Sammy dan ook welkom thuis op De Kooltuin!

16/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media