HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TRANSFERNIEUWS: Drietal spelers versterken de selectie volgend seizoen

Dirk-Jan van den Oever naar De Kooltuin 

De technische commissie is blij te vermelden dat Dirk-Jan van den Oever na de zomerstop de overstap gaat maken van Rijnsburgse Boys naar FC Rijnvogels. Door gebrek aan speelminuten had de verdediger al aangegeven zijn heil ergens anders te gaan zoeken en daar heeft de technische leiding van onze club gretig op gereageerd.

Dirk-Jan van den Oever gaat op De Kooltuin op zoek naar het goede gevoel van elke week in de basis staan. Bij Rijnsburgse Boys kwam hij in de Tweede Divisie te weinig vanaf het eerste fluitsignaal binnen de lijnen. De verdediger speelde al vanaf zijn jeugd op De Middelmors.

We heten Dirk-Jan van harte welkom en alvast heel veel succes bij zijn verblijf op De Kooltuin.

 

Arie de Vreugd nieuwe aanwinst voor FC Rijnvogels

FC Rijnvogels is verguld met de komst van Arie de Vreugd. De verdediger komt over van het vlaggenschip van Quick Boys, waar hij veelvuldig aan spelen toe komt. Vorig seizoen mocht Arie even kort invallen tegen FC Rijnvogels, maar speelde zich aan het eind van het seizoen in de basis op Nieuw Zuid. Zijn basisdebuut tegen Rijnsburgse Boys luisterde hij op met een goal en miste daarna geen minuut meer. Ook aan het begin van dit seizoen was de 22-jarige stopper niet weg te denken uit de basiself van Quick Boys. Tot eind oktober speelde hij alles, maar verdween daarna uit het elftal door een langdurige blessure. Na de winterstop pakt hij de draad weer op en de technische commissie is dan ook erg blij dat Arie de Vreugd volgend seizoen op De Kooltuin speelt.

 

Middenvelder Jan de Bruin maakt transfer naar FC Rijnvogels

Jan de Bruin speelt volgend seizoen ook bij FC Rijnvogels. De 22-jarige middenvelder komt over van Quick Boys, waar hij niet kon rekenen op minuten bij het eerste elftal. In de reserve hoofdklasse is Jan van grote waarde voor zijn team en dus gaat hij voor zijn kans in de hoofdmacht bij FC Rijnvogels. Als jong jochie mocht Jan al zijn debuut maken in de hoofdmacht bij Quick Boys in het seizoen 2015/2016 in de bekerwedstrijd tegen Scheveningen. Na een jaar de aanvoerdersband te hebben gedragen in het tweede elftal verdiende hij als ‘potential’ een contract bij de A selectie op Nieuw Zuid. Dit seizoen heeft hij dus een definitieve plaats in de A-selectie, maar door de moordende concurrentie op het middenveld gaat Jan elders voor speelminuten in de luwte op De Kooltuin. We feliciteren Jan met zijn overstap en zijn erg blij met zijn komst na de zomer.

Selectie FC Rijnvogels 2018/2019:
Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Ryan Lugtigheid, Luuk Slegt, Lesley Kluivers, Jimmy Simons (trainer)
Nieuw: Arie van der Niet (RCL), Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Max van Steen (Quick Boys), Dirk-Jan vd Oever (Rijnsburgse Boys), Jan de Bruin (Quick Boys), Arie de Vreugd (Quick Boys)

Vertrekkende spelers:
Joost Leonard (per direct gestopt), Ivailo Staal (QuickBoys), Wesley de Ruiter (stopt), Oliver Rifai (onbekend), Mart Spierdijk (UVS), Wouter Soomer (onbekend), Jim Havenaar (onbekend)

 

08/02/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media